Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende frem til skolestart
Utdanningsinstitutt: Øytun folkehøgskole
Type utdanning: Folkehøgskole
Oppstart: 20.08.2016 - Alta

Bergtattlinjen på Øytun folkehøgskole

Bli bergtatt på Øytun folkehøgskole!

Reisen opp berget starter med bare tjue minutters gåtur fra skolen ligger nærmeste klatrefelt. Du får lage toppfeste og standplass, klatre på topptau, lede på bolter og kiler/kamsikringer, rapellere og buldre. På toppturer og tinderangling får du luft under hælene.

Bergtatt på Øytun folkehøgskole er for alle som er glad i å være ute. Enten du har lite eller mye erfaring fra før, skal vi gi deg solid kjennskap til fjellet. Bli kjent med fjellet. Ta på berget. Bli bergtatt!

Opptakskrav/Søknad

Øytun folkehøgskole stiller ingen faglige krav til din kompetanse innen friluftsliv. Alle søkere har ulik erfaringsbakgrunn, og kunnskaper og ferdigheter varierer også. På Øytun vil du få den opplæring du trenger. Du bør like å være ute, og være glad i natur og friluftsliv - det er det eneste du trenger å måle deg selv på om Øytun er skolen for deg.

Studiefakta, Tittel m.m

Bergtatt på Øytun folkehøgskole.

Kostnader

Undervisningen er gratis, du betaler for er kost og losji, og turutgifter. 

Øytun folkehøgskole

Øytun Folkehøgskole

Øytun Folkehøgskole kan by på et internatliv som fungerer som små husfellesskap hvor du blir virkelig godt kjent med de du møter på folkehøgskolen. Folkehøgskolen har fasiliteter midt i skolebygget som gjør at du kan trene basketball, volleyball, turn, slakk line og innebandy. I tillegg skjer det en rekke aktiviteter i Alta som det er fullt mulig for deg å delta i.

Et aktivitetsråd valgt for Øytun Folkehøgskole av elevene jobber med å finne på felles aktiviterer for alle på skolen for å kunne øke fellesfølelsen og samholdet. I januareller februar hvert år arrangeres det en Villmarkskveld.

Øytun Folkehøgskole ligger 70 grader nord og du har villmarken rett utenfor døra. Her kan du møte natur og kultur på en spennende og utfordrende måte. 

Vis alle utdanninger fra Øytun folkehøgskole

Kontaktinformasjon til Øytun folkehøgskole

Øytun folkehøgskole


Øytunveien 101
9518 Alta

Tlf: 78 44 91 40