Bachelor

Arktisk friluftsliv og naturguiding - bachelor

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Arktisk friluftsliv og naturguiding - bachelor

Glad i natur, friluftsliv og mennesker? Ønsker du kompetanse innen friluftsliv for å kunne arbeide med mennesker, opplevelser og læring i natur? Da kan en bachelor i arktisk friluftsliv og naturguiding ved UiT i Alta være noe for deg! Under studiet får du kunnskapen og ferdighetene du trenger i rollen som veileder og naturguide. Tilbring studieårene i nordnorsk natur i Finnmark og på Svalbard

Det 3-årige studiet skal gi kompetanse knyttet til å forstå og utøve rollen som veileder og naturguide i de arktiske områdene og friluftsliv og naturguiding som praksis- og profesjonsfelt.

Andre studieår foregår ved studiested Svalbard der fokus er på ferdigheter, ledelse og naturguiding i høyarktisk natur. Deler av studiet gis med undervisning fra UNIS. Dette studieåret er internasjonalt og alle læringsaktiviteter foregår derfor på engelsk. Hovedmålet med studieåret er å utvikle studentenes kompetanse som naturguide.

Sentrale tema for læringsaktivitetene gjennom alle tre studieår er sikkerhet i natur, gruppedynamikk, opplevelse, læring, formidling, didaktikk og refleksjon.

UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Tromsø
9037 Trømsø

Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Her studerer over 16.000 studenter – fordelt på over 200 studieprogrammer. UiT har studietilbud på ti steder: Tromsø, Alta, Kirkenes, Hammerfest, Harstad, Narvik, Bardufoss, Bodø,...

Les mer og vis alle utdanninger ved UiT Norges arktiske universitet

Highlights