Årsstudium

Friluftsliv

Nord universitet, i Bodø
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Friluftsliv

Dette studiet gir gode muligheter til å utvikle egenferdigheter innen ulike friluftslivsaktiviteter, samtidig som man får teoretisk kunnskap til å bruke friluftsliv i ulike faglige sammenhenger. Studiet inneholder rundt 60 utedøgn i ulike naturmiljø, og er i stor grad praktisk rettet, med et bredt spekter av friluftslivsaktiviteter, samtidig som også relevant teoretisk kunnskap blir vektlagt.

Studentene skal i tillegg til undervisningen gjennomføre minimum ti dager selvorganisert, friluftslivsrelatert praksis. Studentene skal også planlegge, gjennomføre og vurdere egenferder med en total varighet på minimum åtte døgn.

Kombinert med andre relevante fag gir studiet i friluftsliv grunnlag for arbeid i barnehage, grunnskole, videregående skole, leirskole og folkehøgskole, innen forebyggende helsearbeid og rehabilitering, innen friluftslivsorganisasjoner, innen reiseliv og turisme og innen natur- og friluftslivsforvaltning.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Bodø
Nord universitet
Bodø
Bodø

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights