Vis studentum.no som: Mobil

Skolen for Sport og Fitness

Odder Højskole
Sammendrag
Heltid
14-22 uker
Folkehøgskole
Oppstart: Aug 2017, Sept 2017, Jan 2018 og Feb 2018 - Odder

Skolen for Sport og Fitness

Lær om sport og fitness på folkehøgskole

Er du interessert i friluftsliv, sport og fitnesstrening? Da kan et folkehøgskoleopphold på Skolen for Sport og Fitness ved Odder Højskole være noe for deg!

På folkehøgskolen får du blant annet et sertifisert fitnesskurs, undervisning i anatomi og fysiologi, samt mengder av spennende valgfag. Du lærer om både allminnelig ballspill og kinball og Ultimate.

Sport og Fitness på Odder Højskole

Din kropp er i sentrum gjennom folkehøgskoleoppholdet

Skolen for Sport og Fitness setter fokus på kroppen din. Hovedfaget ditt er sport og fitness. Utover det kan du velge mellom følgende valgfag på folkehøgskolen:

 • Outdoor
 • Badminton
 • Volley
 • Svømming
 • Beachvolley
 • Crossfit
 • Fotball
 • Kanotur
 • Løping
 • Basketball

Odder Højskole har egen treningshall, i tillegg til å samarbeide med Odder Fitness og Spektrum Odder Svømmehal. På denne folkehøgskolen vil du med andre ord få den beste treningen.

Skreddersy tiden på folkehøgskole med sport og andre fag

På Skolen for Sport og Fitness får du mulighet til å teste styrken din gjennom fitness og sport, i tillegg til å kunne velge mellom de andre av folkehøgskolens til sammen mer enn 80 fag. På denne måten får du et skreddersydd opphold på folkehøgskole.

Sport- og Fitnesslinjen gir deg et "spark" til å komme inn i rutiner, slik at kroppen din styrkes og utfordres i et spennende, gøy og lærerikt miljø. Resultatene dine blir dokumentert både hva gjelder fettprosent, styrke, kondisjon og utholdenhet. Du samarbeider med to personlige trenere, to fysioterapeuter og en kostholdsveileder.

Lær om idrettsteorier på folkehøgskolen

På Sport- og Fitnesslinjen får du både kjennskap til psykologiske og fysiologiske idrettsteorier. Du får innsikt i hvordan kroppen og hjernen fungerer, både når du driver med sport og med oppvarming, slik at du gir kroppen din den beste starten. Kontakt Odder Højskole allerede i dag og få mer informasjon om ditt folkehøgskoleopphold med sport og fitness!

Studiefakta, Tittel m.m

Folkehøgskole i Danmark.

Kostnader

Oppholdet koster høsten 2019: 1345/1495 kr pr. uke for dobbeltværelse + 50 kr i kulturpenger. (Prisen på 1345 kr gjelder våre eldre værelser i 50’er-gangen. Antallet er begrenset.)

Oppholdet koster våren 2020: 1445/1595 kr pr. uke for dobbeltværelse + 50 kr i kulturpenger. (Prisen på 1445 kr gjelder våre eldre værelser i 50’er-gangen. Antallet er begrenset.)

Prisen dekker undervisning, reise, kost og losji. Kulturpengene dekker teater, foredrag og andre arrangementer.

Enkeltværelse koster 400 kr ekstra per uke.

Beløpet betaler du månedsvis på forskudd.

Det er mulig å være dagselev. Her betaler du 70% av prisen for et dobbeltværelse.

Før du starter, betaler du 1500 kr i påmeldingsgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr til materialer. Dette dekker grunnutgiftene for hele oppholdet ditt i forbindelse med din allminnelige undervisning, samt sangbok, elevfoto og internett.

Rommene er fortrinnsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toalett. Sengetøy, pute, dyne, laken og håndklær må medbringes selv.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Skolen for Sport og Fitness.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Odder Højskole

Odder Højskole – Midt i din fremtid!

Odder Højskole er en moderne og tradisjonsrik folkehøgskole. Folkehøgskolen tar utgangspunkt i en verden som stadig er i endring, og hvor verdenshjørnene hele tiden kommer tettere og tettere på hverandre.

De pedagogiske prinsippene og grunnholdningene på Odder Højskole er alltid i tråd med Grundtvigs. Fellesskapet og det likeverdige møtet mellom mennesker er det som veier tyngst.

Korte og lengre kurs på folkehøgskolen 

Odder Højskole gir deg mulighet til å dyrke interessene dine på en folkehøgskole i Jylland. Folkehøgskolen tilbyr et bredt spekter av spennende korte kurs og lengre folkehøgskoleutdanninger, som tilfredsstiller elevenes ønske om å fordype seg i de emnene de liker best.

Et langt kurs på Odder Høgskole varer 14 eller 18 uker om høsten og 17 eller 22 uker om våren. Lengden på oppholdet ditt avhenger av om du starter i januar, februar, august eller september. Felles for de lange kursene er at du bor, spiser, lærer, hygger deg og lever på folkehøgskolen. Her knytter du vennskap for livet i et unikt fellesskap.

Odder Højskole - Folkehøgskole i Danmark

Folkehøgskolen består av 8 "skoler"

Odder Højskole består av 8 forskjellige "skoler" med hver sitt spesifikke emne. Du kan velge å gå 100% i dybden på et bestemt tema eller skreddersy ditt eget folkehøgskoleopphold med stor variasjon.

De 8 forskjellige skolene er:

Du setter selv sammen din egen timeplan, hvor du velger mellom mer enn 80 fag på tvers av de åtte "skolene".

Personlig utvikling gjennom ditt folkehøgskoleopphold

Odder Højskoles undervisning har som formål å skape overblikk, perspektiv og sammenheng og fordypning hos elevene på de korte og lengre oppholdene.

Folkehøgskoleundervisningen bygger på:

 • kreativitet og selvtillit
 • kunnskap og ferdigheter
 • samtale og holdninger
 • kompetanse – til å leve livet

Disse ordene beskriver målet om å gi elevene redskaper til å fremme sin personlige utvikling i en menneskelig modningsprosess – gjennom sitt opphold på Odder Højskole. 

Odder Højskole - Folkehøgskole i utlandet

Tilgang til fasiliteter og verksteder på folkehøgskolen

Alle elevene på Odder Højskole har fri tilgang til folkehøgskolens mange fasiliteter utenfor undervisningstiden. Odder Højskole kan skilte med følgende fasiliteter og verksteder:

 • Idrettshall
 • Beachvolleybane 
 • Teatersal
 • Systue
 • Keramikk
 • Tegning
 • Grafikk
 • Maling
 • Digital redigering (film)
 • Musikk
 • Fotolokale
 • PC-rom med trådløs internett-tilgang

Odder Højskole har plass til å innkvartere ca 80 elever. De fleste bor på dobbeltværelser med eget bad og toalett, og værelsene er både nye og gamle. Det finnes noen få enkeltrom.

Omgitt av park og by, tett på skog og strand 

Odder Højskole ligger midt i Odder by og er omgitt av en hyggelig hage. Odder by ligger sentralt plassert kun 20 km fra Århus, og fra folkehøgskolen er det kun et par km til både strand og skog. Odder Højskole består av en blanding av gamle og nye bygninger. De eldste bygningene på skolen stammer helt tilbake til 1889, og er løpende blitt modernisert, og nyere bygninger er kommet til.

Alltid fantastisk mat

Odder Højskole legger stor vekt på å servere innbydende og sunn mat både fra det danske kjøkken og fra resten av verden. Grunnholdningen er at maten skal være en god opplevelse å samles rundt, og et avslappet pusterom fra en aktiv hverdag. Samtidig skal den gi energi til at elevene kan utfolde og utfordre seg selv i alle sine daglige aktiviteter.

Vil du vite mer om ditt opphold på Odder Højskole, så kontakt oss allerede i dag!

Vis alle utdanninger fra Odder Højskole

Kontaktinformasjon til Odder Højskole

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

Beskrivelse og bosted

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Skolen for Sport og Fitness:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!