Årsstudium

Friluftsliv

Nord universitet, i Levanger
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Friluftsliv

Dette studiet tilbyr spennende turopplevelser og gode muligheter til å utvikle egenferdigheter innen bredt utvalg av friluftslivsaktiviteter. I studiet lærer du også om friluftsliv som kulturfenomen, og hvordan du kan formidle friluftsliv slik at barn, unge og voksne skal få trygge og gode turopplevelser i naturen, året rundt.

Du kan bruke studiet i en selvvalgt bachelorgrad i friluftsliv, som kvalifiserer for opptak på Kroppsøvings- og idrettsvitenskap, mastergradsstudium, ved Nord universitet, Levanger. Studiet kan tas som selvstendig årsenhet inngå i en fagbachelorvidereutdanning. 30 studiepoeng kan innpasses i grunnskolelærerutdanningene.

Du får et praktisk og teoretisk grunnlag for å arbeide i barnehage, grunnskole, vidaregående skole, leirskole og folkehøgskole, innen forebyggende helsearbeid og rehabilitering, innen friluftslivsorganisasjoner, innen reiseliv og turisme og innen natur- og friluftslivsforvaltning.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Levanger
Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights