Vis studentum.no som: Mobil

Friluftsliv og uterehabilitering

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
, Nettstudier
Deltid
Støttet av lånekassen

Friluftsliv og uterehabilitering

Er du interessert i folkehelse og rehabilitering, og ønsker å se på hva friluftsliv kan bidra med? Lær mer om hvilken betydning naturen har for mennesker i hverdagen, og hva natur og friluftsliv kan bidra med i folkehelse og rehabilitering.

Hvorfor friluftsliv og uterehabilitering?

Du vil møte praksisfeltet gjennom spennende forelesere og praksisopphold ved institusjoner som bruker friluftsliv aktivt i møtet med mennesker.

Hva slags jobb får du?

Videreutdanningen er for deg som ønsker å jobbe med friluftsliv og rehabilitering i helsevesenet, privat, institusjoner, skoler eller organisasjoner.

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!