Vis studentum.no som: Mobil

Matematikk 1 5. - 10. trinn samlingsbasert

NLA Høgskolen
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Bergen
2 semestre
Deltid

Matematikk 1 5. - 10. trinn samlingsbasert

Dette studiet er i første rekke et tilbud til lærere uten matematikk i sin lærerutdanning. Studiet er nettbasert, men har også tre obligatoriske fellessamlinger per emne. Et trygt læringsfellesskap der du som student møter dine lærere vil være en god ramme for læring av matematisk kunnskap og tilegnelse av ulike ferdigheter.

Matematikk 1 er et deltidsstudium som består av to moduler, hvert på 15 studiepoeng - modul 1 og modul 2. Undervisning og veiledning vil normalt bli gitt over ett semester pr. modul. Fleksibiliteten i studiet gjør likevel at det er mulig for deg som student å bruke lengre tid på studiet, maksimalt inntil to semester pr. modul. Studiet består av Undervisning i fellessamlinger på NLA Høgskolen (fredag ettermiddag/kveld og lørdag) Innlevering av obligatoriske gruppe-oppgaver og/eller individuelle oppgaver med tilbakemelding.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!