Vis studentum.no som: Mobil

Kommunikasjon og livssyn enkeltemner

NLA Høgskolen
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Kristiansand, Nettstudier
Deltid

Kommunikasjon og livssyn enkeltemner

Ønsker du faglig påfyll kombinert med jobb? Vil du lære mer om å forklare, forsvare og formidle kristen tro i møte med livssynsmangfoldet, ikke minst i møte med ungdom? På NLA Kristiansand på Gimlekollen kan du ta årsstudium eller bachelor innen kommunikasjon, livssyn og kristen apologetikk, eller du kan velge å ta enkeltemner. Alle KL-studiene har fleksibelt opplegg, med få kursdager – resten nettbasert.

Emnene i kommunikasjon, livssyn og kristen apologetikk (KL) er spesielt egnet for deg som jobber med trosopplæring, undervisning, forkynnelse og veiledning, enten det er i menigheter, kristne organisasjoner eller på skoler med kristen verdiforankring. KL-emner kan kombineres med jobb eller andre studier.

Oppbygging Alle KL-emner har et fleksibelt studieopplegg, med få obligatoriske kursdager og resten nettbasert. Kursdagene består av konsentrerte forelesninger, seminarer og workshops. Oppgaveskriving med veiledning er en sentral læringsform. Vurderingsformene veksler ellers mellom prosjektoppgave, hjemmeeksamen og muntlig eller skriftlig skoleeksamen.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!