Vis studentum.no som: Mobil

Grunnskolelærerutdanning

NLA Høgskolen
Sammendrag
Master
Bergen, Oslo
2 år
Heltid

Grunnskolelærerutdanning

Barn trenger lærere som kan forstå deres ulike forutsetninger. De trenger lærere som husker hvordan det var å gå på skolen og som kan se hver enkelt. Som grunnskolelærer er du både rollemodell, motivator og kunnskapsformidler. Da er det viktig at du har kunnskap om barn og unges utvikling og læring. Ved NLA Høgskolen får du forelesere som tar dette på alvor og som vil forberede deg til en av verdens viktigste jobber.

Bor det en grunnskolelærer i deg? Som grunnskolelærer vil du oppleve en variert, spennende og hektisk hverdag. Din evne til å være kreativ, fleksibel og til å løse utfordringer vil være viktig. Gjennom utdanningen vil du få den faglige tyngden og praktiske erfaringen du trenger for å gå inn i denne viktige jobben. Ved NLA Høgskolen får du et faglig sterkt undervisningsmiljø hvor praksis og egen utvikling står sentralt. Det finnes mange måter å være en profesjonell lærer på. I profesjonsveiledningen får du hjelp til å finne den måten som passer best for deg. Gjennom utdanningen får du hele 23 uker praksis i grunnskolen, enten i Norge eller utlandet.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!