Bachelor i utøvende rytmisk musikk

NLA Høgskolen
Sammendrag
Bachelor
Oslo
3 år
Heltid

Bachelor i utøvende rytmisk musikk

På NLA Staffeldts musikk utdanner vi morgendagens musikere. Vi ønsker å utdanne profesjonelle utøvere og skape bevissthet rundt din identitet som menneske og musiker. I løpet av studietiden får du mulighet til å jobbe med ulike musikkstiler, utvikle din egen sound, samspill, studioarbeid, improvisasjon, låtskriving og bransjekunnskap.

NLA står i en tradisjon som Norges eldste rytmiske musikkutdannelse og en rekke av landets fremste musikere har studert ved skolen i årenes løp. Du vil få mulighet til mye praksis i studiet og kan bli med på studieturer til Chicago og LA der man får komme tett på det profesjonelle musikerlivet der. Skolen vektlegger et godt sosialt miljø blant studentene hvor kreativ utfoldelse og nye bekjentskaper kan skape et solid grunnlag for videre karriere.

På Utøvende rytmisk musikk (URM) har vi fokus på å utvikle egen identitet og uttrykk gjennom å arbeide som musiker, produsent, låtskriver og artist. Studiet gir deg gode verktøy for å jobbe videre som utøvende musiker.

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!