Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i økonomi og administrasjon

NLA Høgskolen
Sammendrag
Bachelor
Kristiansand, Oslo
3 år
Heltid

Bachelor i økonomi og administrasjon

Vil du forstå hvordan samfunnet og næringslivet fungerer? Ønsker du å lede andre i en bedrift eller en organisasjon? Liker du tanken på å kunne bidra med kritisk tenkning og analytiske ferdigheter i en bedrift? Om utdanningen Dette studiet er mangfoldig, fleksibelt og attraktivt i arbeidsmarkedet. Alle bedrifter, institusjoner og frivillige organisasjoner trenger ansatte med økonomisk og administrativ forståelse. Dermed vil dette studiet gi deg kunnskap som er nyttig uansett hvilken arbeidsplass du måtte ønske. Du lærer blant annet om økonomisk analyse, organisasjonsutvikling og bedriftsøkonomi.

Dette studiet gir deg mange muligheter både i jobbsammenheng og i videreutdanning, både i Norge og utlandet. Som beslutningstager i en bedrift, styreleder i et selskap eller leder i en organisasjon, trenger du en økonomisk forståelse. Dette studiet er del av Hauge School of Management Bachelor i Økonomi og administrasjon er en av to bachelorgrader på Hauge School of Management (HSM). HSM er avdelingen for økonomiutdanning ved NLA Høgskolen og er inspirert av Hans Nielsen Hauge og hans evne til å se mennesker og skape bedrifter.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!