Vis studentum.no som: Mobil

Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i låtskriving

NLA Høgskolen
Sammendrag
Årsstudium
Oslo
1 år
Heltid
Høst
Klasserom

Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i låtskriving

På årsstudium i utøvende musikk med fordypning i låtskriving har vi hovedvekt på å utvikle dine ferdigheter innen låtskriving og utøvende musikk. På NLA Staffeldts Musikk ønsker vi å utdanne profesjonelle musikere og låtskrivere som er bevisst sin identitet som kunstner og menneske. Vår campus ligger i hjertet av Oslo med sterk tilknytning til musikkbransjen, kirke- og organisasjonsliv, noe som gir NLA Staffeldts et bredt spekter av dyktige lærere og et yrende liv blant studenter.

I løpet av studietiden vil du jobbe med låtskriving, musikkproduksjon og utøvende musikk. Studiet har fokus på praktisk arbeid gjennom å jobbe selvstendig og i team. Du vil delta på mesterklasser og låtskrivingscamper, innspillings- og konsertprosjekter, interpretasjon og bransjefag, i tillegg til individuell veiledning på låtskriving og egen hovedinstrumentlærer. Det blir undervisning fra egen musikkstab og fra Oslos profesjonelle musikkmiljø. I løpet av studiet vil du få muligheten til å bli med på studietur til USA for å besøke toneangivende musikkstudio og universiteter.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!