Vis studentum.no som: Mobil

Interkulturell kommunikasjon - Årsstudium

NLA Høgskolen
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Ja
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Kristiansand, Nettstudier

Interkulturell kommunikasjon - Årsstudium

Årsstudium i Interkulturell kommunikasjon

Årsstudiet i interkulturell kommunikasjon i Kristiansand gir deg teoretisk tyngde og praktisk erfaring innen interkulturell kommunikasjon. En ideell utdanning for deg som vil jobbe med mennesker med ulik kulturell, religiøs eller annen bakgrunn.

Studiet fokuserer på interkulturell kommunikasjon og samhandling, det flerkulturelle Norge, etnografisk metode, og interkulturell formidling. Studiet har et teoretisk og praktisk fokus. Den teoretiske kunnskapen aktiveres i refleksjon og analyse av interkulturell praksis, et etnografisk prosjekt og casepresentasjoner. Slik får du muligheten til å bruke teorien i praksis og får god innsikt i kulturforståelse og interkulturell kommunikasjon.

Oppbygging

For årsstudentene som er på Gimlekollen campus er studiet er bygget opp med forelesninger, kollokviegrupper, ekskursjoner, studietur til Øst-Afrika og feltarbeid i Norge. Det er et heltidsstudie, og den fire uker lange studieturen er lagt til høstsemesteret.

For nettstudenter varierer undervisningen mellom nettforelesninger (opptak), deltakelse på seminarer (på nett), etnografisk feltarbeid og veiledningssamtaler (på nett) som krever fremmøte. 

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse. 
  • For studenter som tar studiet ved campus Gimlekollen, og som skal delta på studietur, forutsettes det god psykisk og fysisk helse for å delta. 
  • På årsstudium i interkulturell kommunikasjon nett er det et opptakskrav om interkulturell praksis.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium, 60 studiepoeng.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
www.nla.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!