Vis studentum.no som: Mobil

Idrett - Årsstudium

NLA Høgskolen
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Oppstart: Høst - Bergen
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Idrett - Årsstudium

Årsstudium i idrett

Idrett er viktig i samfunnet og en viktig del av livet. Årsstudiet i idrett gir deg praktisk og teoretisk kompetanse som er nyttig både i barne- og ungdomsarbeid, i skolen, i helsesektoren og for egen trening. Studiet kan tas på NLA Høgskolens studiested på Breistein i Bergen.

Hva lærer du?

Menneskekroppen er en sammensatt organisme og i dette idrettsstudiet får du lære om stoffskiftet, ernæring, musklenes virkemåte, nervesystemet, motorikk og grunnleggende cellebiologi. Treningslære og treningsplanlegging er også sentrale tema. Halve studiet består av praktisk aktivitetslære, i dette inngår også gruppedynamikk, idrettspsykologi og idrettsdidaktikk.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium, 60 studiepoeng. 

Studiet kan inngå i bachelorgrad i praktisk teologi og ledelse, eller som frie studiepoeng i andre bachelorgrader både ved NLA Høgskolen og andre utdanningsinstitusjoner.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
www.nla.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!