Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Grunnskolelærerutdanning

NLA Høgskolen
Sammendrag
Heltid
10 semestre
Profesjonsstudium

Grunnskolelærerutdanning

Grunnskolelæreren er en viktig kunnskapsformidler, rollemodell og motivator for elevene. Forståelse for barn og unges utvikling og læring er derfor avgjørende for å bli en god grunnskolelærer. Som lærerstudent ved NLA får du forelesere som tar dette på alvor. NLA Høgskolen tilbyr grunnskolelærerutdanning både i Oslo og på Breistein i Bergen.

Som grunnskolelærer vil du oppleve en variert, spennende og hektisk hverdag. Din evne til å være kreativ, fleksibel og til å løse utfordringer vil være viktig. Gjennom utdanningen vil du få den faglige tyngden og praktiske erfaringen du trenger for å gå inn i denne viktige jobben. Ved NLA Høgskolen får du et faglig sterkt undervisningsmiljø hvor praksis og egen utvikling står sentralt. I løpet av studietiden får du hele 23 uker praksis i grunnskolen, enten i Norge eller utlandet.

Utdanningen er femårig med integrert mastergrad . Du velger om du vil undervise på 1.-7. trinn eller 5.-10. trinn allerede når du søker gjennom Samordna opptak. Du velger masterfag og undervisningsfag etter oppstart i utdanningen.

Behovet for kvalifiserte lærere er stort i Norge, og med denne utdanningen har du muligheter for jobb over hele landet.

Opptakskrav/Søknad

I grunnskolelærerstudiet er generell studiekompetanse opptaksvilkår. I tillegg stilles det krav om minimum 35 skolepoeng og gjennomsnittskarakter på minst 3 i norsk og minst 4 matematikk. For søkere som har gjennomsnittskarakter mellom 3 og 4 i matematikk, tilbys fire ukers forkurs sommeren før studiestart. Studenter må framvise politattest.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01
www.nla.no


Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!