Vis studentum.no som: Mobil

Kvantitativ finans - Master

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: August - Oslo
Søknadsfrist: Prioritert søknadsfrist er 1. mars
Ja

Kvantitativ finans - Master

KVANTITATIV FINANS

Finansindustrien blir mer og mer kvantitativ, og dette studiet gir deg de avanserte ferdighetene bedrifter leter etter i dagens arbeidsmarked.

HVORFOR STUDERE KVANTITATIV FINANS?

Globalisering i dagens finansmarkeder har ledet til økt konkurranse og et økt behov for ansatte med avanserte ferdigheter. Jobbkandidater som kan kombinere et solid forståelse av finansteori med kvantitative ferdigheter er veldig attraktive i arbeidsmarkedet.

Selskaper i dag har tilgang til store mengder data, og de trenger ansatte som kan håndtere og analysere finansdata for å ta strategiske avgjørelser. En master i kvantitativ finans gir deg ferdighetene du trenger til å vurdere problemer, analysere dem med avanserte modeller, og ta gjennomtenkte avgjørelser.

Du lærer å bruke big data og teknologi til å forstå komplekse finansielle forhold, evaluere risiko, og maksimere profitt. Denne kombinasjonen av kvantitative og analytiske ferdigheter kan lett overføres til andre felt utenom finans, noe som gjør deg til en ettertraktet kandidat på tvers av mange fagfelt.

Dette programmet foregår på engelsk.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er uavhengig vitenskapelig høyskole med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Skolen er en av Europas største handelshøyskoler, og har ca. 20 000 studenter, ni institutter og og et vidt spekter av fagområder innen økonomi og administrasjon.

Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning, alt økonomisk overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.

Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!