Vis studentum.no som: Mobil

Business Administration - Bachelor

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: August - Oslo
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Ja

Business Administration - Bachelor

BUSINESS ADMINISTRATION

Dette studiet gir deg en bred kunnskap om en rekke emner innen bedriftsøkonomi, og forbereder deg på dagens globale næringsliv. Du vil også kunne fordype deg i de fagene du syntes er interessante.

HVA LÆRER DU?

I dette tre-årige studiet lærer du om ledelse, markedsføring, finans, kommunikasjon, og mer. Med denne brede kunnskapen kan du analysere komplekse forretningsproblemer fra forskjellige perspektiver. Du vil også være utstyrt til å jobbe i mange forskjellige felter, både innad og mellom organisasjoner.

Opptakskrav/Søknad

For å bli student ved BI må du ha generell studiekompetanse og et bestemt antall konkurransepoeng fra videregående skole. Noen studier har i tillegg spesielle krav til forkunnskaper. Har du ikke generell studiekompetanse, kan du likevel vurderes med bakgrunn i realkompetanse, dispensasjon eller betinget opptak.ehøgskolen BI.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor of Business Administration (BBA)

Studiepoeng (ECTS)

180

Kostnader

Tuition fee app. 80.000 NOK / 8.600 EUR per year.

Living expences per month app. 9.500 NOK / 990 EUR.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er uavhengig vitenskapelig høyskole med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Skolen er en av Europas største handelshøyskoler, og har ca. 20 000 studenter, ni institutter og og et vidt spekter av fagområder innen økonomi og administrasjon.

Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning, alt økonomisk overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.

Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00

Studiested

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Remi
(4)
Handelshøyskolen BI har et dyktig faglig miljø, med høyt kompetente forelesere og interessante studier. Studentlivet kunne ikke vært bedre. Velg spesialisering i forhold til hva som interesserer deg og hva du tror markedet etterspør mest av. Selv tok jeg en BBA med spesialisering i Logistikk - SCM, og ble ansatt som trainee i et av de størst...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler