Vis studentum.no som: Mobil

International Management

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Bachelor
Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Bergen
August

Oslo
August

Stavanger
August

Trondheim
August

International Management

For å jobbe i en internasjonal bedrift trenger du kunnskap om kulturforskjeller, språk og markeder. Det samme gjelder om du vil jobbe i en norsk norsk bedrift med internasjonale kunder og leverandører. På dette studiet får du muligheten til å tilbringe et helt år i utlandet, noe som vil gi deg verdifulle erfaringer for deg ønsker et internasjonalt arbeidsliv.
Verden blir stadig mer globalisert, og med dette studiet blir du godt forberedt på å møte det internasjonale næringslivet. I tillegg vil du bli kjent med de økonomiske og politiske forholdene som påvirker internasjonale bedrifter. Flere av fagene vil bli undervist på engelsk, slik at du kan styrke deg språklig og blir enda bedre rustet for en internasjonal fremtid.

Dette er noen av temaene du vil lære om: 
Markedsføring på internasjonale markeder. Forstå hvordan bedrifter lykkes i den internasjonale konkurransen.
Kulturforståelse. Kunnskaper om andre kulturer er en forutsetning for å jobbe med internasjonale kunder og samarbeidspartnere.
Kommunikasjon og forhandlinger. Du vil lære engelsk forretningskommunikasjon, både skriftlig og muntlig, og ferdigheter innen internasjonale salg og forhandlinger.
Økonomi og ledelse. Kunnskaper om økonomi, finans og bedriftsledelse er også viktig for å lykkes i den internasjonale konkurransen.
Globalt perspektiv. Et år i utlandet vil gi deg kunnskaper og erfaringer som er gull verdt på det internasjonale arbeidsmarkedet.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

BI er Norges eneste trippel-akkrediterte handelshøyskole. Et vitnemål fra BI gir deg derfor tyngden du trenger til å jobbe med det du vil.

I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste skolene. Derfor er det viktig å velge en utdannelse som har tyngden du trenger. BI tilbyr:

  • Utdanning som er relevant for dagens arbeidsmarked
  • Svært sterkt fagmiljø med trippel internasjonal akkreditering
  • Anerkjente forelesere
  • Et mangfoldig campusmiljø med fantastiske tilbud og muligheter
Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!