Vis studentum.no som: Mobil

Regnskap og revisjon

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Master
Oslo
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen
August
Klasserom

Regnskap og revisjon

Dette studiet gir deg dybdekunnskap om regnskap og revisjon – fagområder som er viktige ledelsesverktøy i dag. Master i regnskap og revisjon er et to årig profesjonsstudium, med fokus på blant annet disse fagområdene: Revisjon og regnskap, forretningsjus, verdsetting. Du vil lære om revisjonsteori og metode, analyse av årsrapport, skatt- og avgiftsrett, selskapsrett og teknikker for å vurdere lønnsomhet og verdsetting av foretak.

De faglige på master i regnskap og revisjon på BI er de fremste innen regnskap, revisjon, skatt og selskapsrett i Norge, så du lærer fra noen av de beste på dette feltet. I tillegg kommer eksterne eksperter i regnskap, revisjon, skatt, avgift og selskapsrett som holder forelesninger. Med denne kompetansen og utdannelsen blir du en attraktiv kandidat innen regnskap, rådgivning, strategi og ledelse.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

BI er Norges eneste trippel-akkrediterte handelshøyskole. Et vitnemål fra BI gir deg derfor tyngden du trenger til å jobbe med det du vil.

I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste skolene. Derfor er det viktig å velge en utdannelse som har tyngden du trenger. BI tilbyr:

  • Utdanning som er relevant for dagens arbeidsmarked
  • Svært sterkt fagmiljø med trippel internasjonal akkreditering
  • Anerkjente forelesere
  • Et mangfoldig campusmiljø med fantastiske tilbud og muligheter
Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!