Master
Ingen anmeldelser

Regnskap og revisjon

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Regnskap og revisjon

Dette studiet gir deg dybdekunnskap om regnskap og revisjon – fagområder som er viktige ledelsesverktøy i dag. Master i regnskap og revisjon er et to årig profesjonsstudium, med fokus på blant annet disse fagområdene: Revisjon og regnskap, forretningsjus, verdsetting. Du vil lære om revisjonsteori og metode, analyse av årsrapport, skatt- og avgiftsrett, selskapsrett og teknikker for å vurdere lønnsomhet og verdsetting av foretak.

De faglige på master i regnskap og revisjon på BI er de fremste innen regnskap, revisjon, skatt og selskapsrett i Norge, så du lærer fra noen av de beste på dette feltet. I tillegg kommer eksterne eksperter i regnskap, revisjon, skatt, avgift og selskapsrett som holder forelesninger. Med denne kompetansen og utdannelsen blir du en attraktiv kandidat innen regnskap, rådgivning, strategi og ledelse.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

August

  • Klasserom
  • Oslo
Handelshøyskolen BI
Nydalsveien 37
0484 Oslo

Handelshøyskolen BI

BI er Norges eneste trippel-akkrediterte handelshøyskole. Et vitnemål fra BI gir deg derfor tyngden du trenger til å jobbe med det du vil. I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste...

Les mer og vis alle utdanninger ved Handelshøyskolen BI

Highlights