Master i regnskap og revisjon

Norges Handelshøyskole
Sammendrag
Master
Bergen
1-2 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Master i regnskap og revisjon

Planlegger du en karriere som revisor, konsulent, controller, finansanalytiker eller som leder i økonomi- eller finansfunksjoner, er Masterstudiet i regnskap og revisjon (MRR) noe for deg.

Vi tilbyr:
Master i regnskap og revisjon 2-årig
Master i regnskap og revisjon 1-årig
Master i regnskap og revisjon 1-årig i Oslo
Master i regnskap og revisjon 1-årig (rettsvitere)

MRR gir Ettertraktet kompetanse MRR er utdanningskravet for å bli statsautorisert revisor. Kandidater med MRR er svært attraktive i arbeidsmarkedet og mange karriereveier står åpne. Revisjons- og konsulentselskapene er blant de mest populære i studentenes karrierevalg. MRR er et akademisk studium på masternivå der litteratur og undervisning er forankret i forskningsbasert kunnskap.

Fagpersoner tilknyttet MRR er nasjonalt ledende innenfor sine fagfelt. I tillegg til fagstaben ved Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap (IRRR), inkluderer forelesere fagpersoner fra internasjonale og nasjonale universiteter. Du møter også praktiserende statsautoriserte revisorer og jurister. IRRR har en meget aktivt fag- og forskningsmiljø som er rangert som nummer to i Norden innenfor forskning i regnskap og revisjon.

Kontaktinformasjon til Norges Handelshøyskole

Norges Handelshøyskole

Helleveien 30
5045 Bergen

Tlf: +47 55 95 92 00
Fax +47 55 95 95 65


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!