Master

Master i regnskap og revisjon

Varighet
1-2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1-2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master i regnskap og revisjon

Planlegger du en karriere som revisor, konsulent, controller, finansanalytiker eller som leder i økonomi- eller finansfunksjoner, er Masterstudiet i regnskap og revisjon (MRR) noe for deg.

Vi tilbyr:

Master i regnskap og revisjon 2-årig
Master i regnskap og revisjon 1-årig
Master i regnskap og revisjon 1-årig i Oslo
Master i regnskap og revisjon 1-årig (rettsvitere)

MRR gir Ettertraktet kompetanse

MRR er utdanningskravet for å bli statsautorisert revisor. Kandidater med MRR er svært attraktive i arbeidsmarkedet og mange karriereveier står åpne. Revisjons- og konsulentselskapene er blant de mest populære i studentenes karrierevalg.

MRR er et akademisk studium på masternivå der litteratur og undervisning er forankret i forskningsbasert kunnskap.

Fagpersoner tilknyttet MRR er nasjonalt ledende innenfor sine fagfelt. I tillegg til fagstaben ved Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap (IRRR), inkluderer forelesere fagpersoner fra internasjonale og nasjonale universiteter. Du møter også praktiserende statsautoriserte revisorer og jurister. 

Læringsmiljø

Som student på MRR blir du en del av et godt og aktivt læringsmiljø. Studentene har variert faglig bakgrunn. Dette er nyttig både for studentene og foreleserne, og bidrar til ulike perspektiver og interessante diskusjoner. 

Norges Handelshøyskole
Helleveien 30
5045 Bergen

Vil du studere økonomi og administrasjon eller bli siviløkonomi? Norges Handelshøyskole (NHH) har landets ledende fagmiljø for forskning og utdanning innen økonomi og administrasjon. NHH fokuserer på kvalitet og praktisk relevans, og tilbyr master i regnskap og revisjon og siviløkonomutdanning....

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges Handelshøyskole

Highlights