Vis studentum.no som: Mobil

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er uavhengig vitenskapelig høyskole med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Skolen er en av Europas største handelshøyskoler, og har ca. 20 000 studenter, ni institutter og og et vidt spekter av fagområder innen økonomi og administrasjon.

Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning, alt økonomisk overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.


Utdanninger

Kontakt skolen

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00


Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,5

Basert på 4 omtaler

Remi
(4)
Handelshøyskolen BI har et dyktig faglig miljø, med høyt kompetente forelesere og interessante studier. Studentlivet kunne ikke vært bedre. Velg spesialisering i forhold til hva som interesserer deg og hva du tror markedet etterspør mest av. Selv tok jeg en BBA med spesialisering i Logistikk - SCM, og ble ansatt som trainee i et av de størst...
Vis hele omtalen
emma hindgren
(4)
Jeg begynte på BI høsten 2010 og er veldig fornøyd! Foreleserne er kjempeflinke og høyer interesse for faget! Administrasjon og studie veiledingen er veldig hjelpsomme, med alt hva du kan trenge hjelp til. Det er en skole jeg virkelig anbefaler!
Karianne
(5)
Jeg gikk BI Bergen, og skolen der er til tider (spes. i eksamenstiden) litt liten. Det blir fort fullt på lesesaler og grupperom. Nå kommer det endelig et nybygg som skal stå klart neste høst, så da blir nok dette bedre. Regner med at skolen da vil score 5/5 på alle punkter! Utrolig sosialt og jeg hadde ikke noe problem med å få jobb etter endt ...
Vis hele omtalen
OMTALER
Omtale av skolen
(4,5)
Basert på 4 omtaler