Vis studentum.no som: Mobil

Siviløkonom

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
August
Klasserom

Siviløkonom

Siviløkonomistudiet er en bred og allsidig utdanning, som legger stor vekt på analytisk og strategisk tenkning. Du må like å oversette data, teori og tidligere erfaringer til innsikt bedrifter og organisasjoner kan bruke for å tilpasse seg en verden i stadig endring. Studiet tar dagens utfordringer på alvor, og tar innover seg at bærekraft, lønnsomhet og innovasjon henger tett sammen. Studiet kobler økonomisk tenkning med bærekraft og globale utfordringer.

Kunnskap om bærekraft er relevant og etterspurt i markedet, og et viktig element for å forstå hvordan dagens globale økonomi henger sammen. Skal du bidra til å skape mer bærekraftige virksomheter er det nødvendig med bærekraftige forretningsmodeller. Ved å forstå økonomi, kan vi bedre forstå hvilke valg som både er lønnsomme for oss selv, hverandre og verden. Bærekraftig verdiskaping krever effektiv ressursutnyttelse, innovasjon og evne til omstilling.

Studiet har en internasjonal orientering og har tett kontakt med næringslivet gjennom alle fem årene. Du vil også lære om hvordan internasjonale markeder utvikler seg, og hvordan selskaper møter internasjonal etterspørsel.

Dette er noen av temaene du vil lære om:
Mikroøkonomi og makroøkonomi. Hva er grunnen til at noen priser stiger mens andre faller? Og hva forklarer utviklingen i lønnsomhet i ulike næringer? og En av de viktigste evnene til en siviløkonom er å kunne forstå økonomi på et overordnet nivå. Du vil lære hvordan den globale økonomien henger sammen.
Finans. Lær deg hvordan bedrifter blir finansiert, og hvordan du kan analysere lønnsomhet.
Forretningsjus. Du vil få en grunnleggende forståelse for jus, som er viktig for å forstå hvordan lover og regler påvirker næringslivet.
Strategi. Få innsikt i hvordan strategier utformes, og opparbeid deg en evne til å tenke langsiktig og strategisk.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

BI er Norges eneste trippel-akkrediterte handelshøyskole. Et vitnemål fra BI gir deg derfor tyngden du trenger til å jobbe med det du vil.

I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste skolene. Derfor er det viktig å velge en utdannelse som har tyngden du trenger. BI tilbyr:

  • Utdanning som er relevant for dagens arbeidsmarked
  • Svært sterkt fagmiljø med trippel internasjonal akkreditering
  • Anerkjente forelesere
  • Et mangfoldig campusmiljø med fantastiske tilbud og muligheter
Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!