Master

Forretningsjus og økonomi

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Forretningsjus og økonomi

Dette studiet vil gi deg et godt tverrfaglig grunnlag for å møte de økende, rettslige kravene som stilles i arbeidslivet, både til generell og spesialisert forretningsjuridisk kompetanse. Skal man få oversikt og en helhetlig forståelse av reglene som gjelder, kreves det omfattende forretningsjuridiske kunnskaper på avansert nivå. Men det alene er ikke nok. Du må også ha innsikt i økonomiske problemstillinger, og kunne se juridiske og økonomiske problemstillinger i sammenheng.

Det vil bli benyttet eksempler (case) i undervisningen som tar utgangspunkt i praktiske situasjoner innen forretningslivet. De fleste større arbeidsprosesser, som oppføring av næringsbygg, innovasjon- og teknologiprosjekter, omorganiseringer og børsnoteringer inneholder både økonomiske og juridiske arbeidsoppgaver. Med denne mastergraden vil du bli egnet til å lede eller koordinere de tverrfaglige teamene som gjerne opprettes for å gjennomføre slike prosjekter. Du vil kunne fungere som et faglig bindeledd når ulike profesjoner skal samarbeide.  

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

August

  • Klasserom
  • Oslo
Handelshøyskolen BI
Nydalsveien 37
0484 Oslo

Handelshøyskolen BI

BI er Norges eneste trippel-akkrediterte handelshøyskole. Et vitnemål fra BI gir deg derfor tyngden du trenger til å jobbe med det du vil. I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste...

Les mer og vis alle utdanninger ved Handelshøyskolen BI

Highlights