Vis studentum.no som: Mobil

Forretningsjus og økonomi

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Master
Oslo
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen
August
Klasserom

Forretningsjus og økonomi

Dette studiet vil gi deg et godt tverrfaglig grunnlag for å møte de økende, rettslige kravene som stilles i arbeidslivet, både til generell og spesialisert forretningsjuridisk kompetanse. Skal man få oversikt og en helhetlig forståelse av reglene som gjelder, kreves det omfattende forretningsjuridiske kunnskaper på avansert nivå. Men det alene er ikke nok. Du må også ha innsikt i økonomiske problemstillinger, og kunne se juridiske og økonomiske problemstillinger i sammenheng.

Det vil bli benyttet eksempler (case) i undervisningen som tar utgangspunkt i praktiske situasjoner innen forretningslivet. De fleste større arbeidsprosesser, som oppføring av næringsbygg, innovasjon- og teknologiprosjekter, omorganiseringer og børsnoteringer inneholder både økonomiske og juridiske arbeidsoppgaver. Med denne mastergraden vil du bli egnet til å lede eller koordinere de tverrfaglige teamene som gjerne opprettes for å gjennomføre slike prosjekter. Du vil kunne fungere som et faglig bindeledd når ulike profesjoner skal samarbeide.  

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

BI er Norges eneste trippel-akkrediterte handelshøyskole. Et vitnemål fra BI gir deg derfor tyngden du trenger til å jobbe med det du vil.

I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste skolene. Derfor er det viktig å velge en utdannelse som har tyngden du trenger. BI tilbyr:

  • Utdanning som er relevant for dagens arbeidsmarked
  • Svært sterkt fagmiljø med trippel internasjonal akkreditering
  • Anerkjente forelesere
  • Et mangfoldig campusmiljø med fantastiske tilbud og muligheter
Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!