Vis studentum.no som: Mobil

Internasjonal markedsføring - Bachelor

Handelshøyskolen BI
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Ja
August
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim

Internasjonal markedsføring - Bachelor

INTERNASJONAL MARKEDSFØRING

Vil du studere og jobbe i utlandet? Dette studiet gir deg muligheter for en internasjonal lederkarriere i markedsføring gjennom en solid grunnutdannelse fra BI og et år med studier på anerkjente universiteter i utlandet.

HVA LÆRER DU?

For å jobbe i en internasjonal bedrift trenger du kunnskaper om kulturforskjeller, språk og markeder. Det samme gjelder norske bedrifter med internasjonale kunder og leverandører. Med dette studiet blir du forberedt på å møte det globale næringslivet. I tillegg vil du bli kjent med de økonomiske og politiske forholdene som påvirker internasjonale bedrifter.

Dette er noe av det du vil lære:

  • Markedsføring på internasjonale markeder.Forstå hvordan bedrifter lykkes i den internasjonale konkurransen.
  • Kulturforståelse. Kunnskaper om andre kulturer er en forutsetning for å jobbe med internasjonale kunder og samarbeidspartnere.
  • Kommunikasjon og forhandlinger.Du vil lære engelsk forretningskommunikasjon, både skriftlig og muntlig, og ferdigheter innen internasjonale salg og forhandlinger.
  • Globalt perspektiv.Et år i utlandet vil gi deg kunnskaper og erfaringer som er gull verdt på det internasjonale arbeidsmarkedet.

Fag på engelsk

For å forberede deg på internasjonale studier vil flere av fagene du tar i Norge undervises på engelsk.

MULIGHETER I STUDIETIDEN

Et år i utlandet – velg blant syv destinasjoner.

I løpet av dette studiet vil du ta to år i Norge på et av BIs fire campus, og det siste året på en av våre partnerskoler i Europa, USA, Asia eller Australia.

Dette er en unik mulighet til å forberede deg på å bo og jobbe i et internasjonalt miljø, med folk fra mange forskjellige land. Du vil lære å forstå forskjellige perspektiver, både i næringslivet og privat. Våre partnerskoler er alle høyt anerkjente og rangerte universiteter.

Videre studier/jobbmuligheter

HVA KAN DU BLI?

En grad i internasjonal markedsføring kan åpne mange muligheter på arbeidsmarkedet. Studiet egner seg også for deg som kan tenke deg å starte din egen bedrift.

Du kan blant annet jobbe med:

  • Markedsføring. Utvikle markedskampanjer som møter den lokale etterspørselen, både i Norge og internasjonalt.
  • Eksport. Finne kjøpere i utlandet for norske varer og tjenester. Dette er spesielt relevant for vår økonomi - visste du at 40% av alt som produseres i Norge eksporteres?
  • Markedsanalyse.For å kunne gjøre effektiv markedsføring må man vite hvem kunden er. Med dagens teknologi vet vi mer om kundene våre enn noensinne. De som kan håndtere denne informasjonen har et stort konkurransefortrinn.
  • Bedriftsutvikling.Bedrifter må stadig fornye seg. Med din innsikt i hvordan bedrifter fungerer, både hjemme og internasjonalt, kan du hjelpe selskaper utvikle seg videre. Kanskje du kan være med på å finne «den neste oljen?»


HVA KAN DU STUDERE VIDERE?

Etter å ha fullført studiet kan du gå videre med markedsføring på BI med en master i strategisk markedsføringsledelse. Du har også mulighet til å lære mer om hvordan bedrifter fungerer ved å ta en master i ledelse og organisasjonspsykologi. Generelt sett vil du ha mulighet til å søke på de fleste masterprogram ved norske og utenlandske universiteter.

  • Master i strategisk markedsføringsledelse
  • Master i ledelse og organisasjonspsykologi

Opptakskrav/Søknad

Du trenger generell studiekompetanse og 35 konkurransepoeng for å komme inn på dette studiet.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i Internasjonal markedsføring

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er uavhengig vitenskapelig høyskole med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Skolen er en av Europas største handelshøyskoler, og har ca. 20 000 studenter, ni institutter og og et vidt spekter av fagområder innen økonomi og administrasjon.

Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning, alt økonomisk overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.

Vis alle utdanninger fra Handelshøyskolen BI

Kontaktinformasjon til Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

Nydalsveien 37
0484 Oslo

Tlf: 46 41 00 00


Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!