Vis studentum.no som: Mobil

Go to the US - High School i USA med idrett

Go to the US
Sammendrag
Heltid
Videregående skole / Studiekompetanse
Kontakt lånekassen

Go to the US - High School i USA med idrett

Go to the US High School år USAIdrett og utdanning i USA

Vil du spille golf i Florida, stå på ski i Colorado, spille hockey i Michigan eller spille fotball i Texas? Med Go to the US er uendelig med muligheter!

Go to the US er eksperter på studier i Nord-Amerika og har et bredt nettverk over hele kontinentet. Organisasjonens samarbeid med private videregående skoler i USA gjør at du kan være sikker på at du får en meget høy standard på dine studier i utlandet.

Hockey, fotball, golf og andre idretter på High School

Go to the US er spesialister i ishockey på High School-nivå, men også golf, fotball, basketball, amerikansk fotball, tennis, volleyball eller en annen idrett. Alle kan få hjelp til å finne en skole hvor du vil utvikle deg i idretten din.

Skreddersydd utveksling

Hvis du tar et high school-år med Go to the US, kan du enten ta ett High School-år eller en lengre periode som strekker seg over flere år. Du får også mulighet til å påvirke hvorvidt du ønsker å bo hos en vertsfamilie eller i skoleområdet.

Med Go to the US vil du finne at du har mange muligheter. Hver person får sin egen individuelle plan og hele utvekslingen vil være skreddersydd til dine ønsker og behov. Har du flere typer særinteresser som kunst, dans, musikk, sang eller teater? Go to the US vil hjelpe deg å finne skoler som tilbyr kurs som du interesserer deg i.

Å gå på High School i USA

Skoleidretten er stort i USA og har en viktig rolle i unge menneskers liv i Amerika. Organiserte konkurranser er hovedsakelig arrangert rundt skoler og skoleloven. De fleste private skoler har egne anlegg hvor skolelag får trene og spille.

Det er et veldig sterkt fellesskap på amerikanske videregående skoler, og både lærere og elever er stolte av sine skoler. Dette fenomenet kalles vanligvis "High School Spirit". Go to the US hjelper deg som utvekslingsstudent slik at du kjapt kan komme deg godt inn i det nye skolemiljøet. Den viktigste delen av dette "High School Spirit"-fenomenet er når skolens idrettslag spiller kamper. Sportsbegivenheter er store arrangementer der alle skolens elever er samlet for å se på. Det kan også være at undervisningsopplegg blir stoppet slik at hele skolen vil være i stand til å samles for å heie på sine egne. Nord-Amerika er unik i verden når det kommer til medieoppmerksomhet, publisitet og sosialt engasjement for skoleidretten.

Opptakskrav/Søknad

Kontakt Go to the US

Studiefakta, Tittel m.m

Go to the US har kontakt med flere skoler i ulike deler av USA. Ta kontakt!

Kostnader

Go to the US - Sports & Education prøver så langt det er mulig å møte den enkeltes behov, derfor gjelder individuell prising for alle plasseringstjenester.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Go to the US - High School i USA med idrett.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Go to the US

Go to the US
Opplev High School i USA med Go to the US

Spiller du fotball, hockey, tennis, basketball, golf eller annen idrett? Med Go To The US - Sport og utdanning, kan du ta ett år med idretten din på High School i USA. En uforglemmelig opplevelse for livet!

Det unike med Go to the US er at du får en utveksling, eller flere år i utlandet i USA som du kan kombinere med din idrett. Du får en tilpasset opplæring hvor dine studieambisjoner og sportslige drømmer er utgangspunktet. Go the the US vil hjelpe deg å finne en skole som har et egnet program for din spesifikke idrett. Studiet er tilgjengelig for alle på ulike nivå - for dere som spiller idrett på elitenivå, og dere som har sporten mer som en hobby.

Spille hockey, golf, tennis, fotball eller en annen idrett

Go to the US er programmet for de som ønsker å kombinere idrett og studier i USA. Den mest populære sporten på skolen er hockey. Go to the US har et bredt nettverk for folk som ønsker å spille hockey i utlandet.

Go to the US samarbeider også med College Hockey Camp, der du har en unik mulighet til å spille deg gjennom til college.

Andre populære idretter for de som reiser med Go To The USA er:

  • Golf
  • Fotball
  • Amerikansk fotball
  • Basketball
  • Tennis
  • Alpine
  • Volleyball

Bolig og studier på amerikansk High School

Mange private skoler tilbyr sine elever muligheten til å bo på en internatskole (campus). Å bo på skolen er en enkelt og sikkert alternativ for de som reiser som utvekslingsstudent.

Under dine High School-år må du ha noen obligatoriske fag; Engelsk, Amerikansk historie, Matematikk og Samfunnsfag. I tillegg til disse fagene får du i stor grad selv velge fag, og sammen med studentveileder legge opp en tidsplan som passer deg!

Forberedelse til college og fremtiden

Når du studerer på en Amerikansk privatskole gir det deg flere muligheter til videre studier ved universitet eller høgskole i Nord-Amerika i fremtiden. Skolene har et høyt utdanningsnivå som forbereder deg for videre studier, så vel som for nye store utfordringer.

Er du interessert i å lære mer om reise til USA, må du fylle ut skjemaet under.

Vis alle utdanninger fra Go to the US

Kontaktinformasjon til Go to the US

Go to the US

Valbo

Tlf: 070-397 85 95
www.gototheus.se

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Go to the US - High School i USA med idrett:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!