Fagområde
Utdanningstype
Sted

Backpack Surprise

Folkehøgskolen Nord-Norge
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Utdanningsinstitutt: Folkehøgskolen Nord-Norge
Type utdanning: Folkehøgskole

Backpack Surprise

Backpack Surprise: Utforsk verden!

Frister det med et skoleår som lar deg kombinere nordlys i Nord-Norge og safari i Afrika? Drømmer du om å reise jorda rundt? Da bør du se hit! På Backpack Surprise er verden ditt klasserom.

Som elev på denne linja er du med på å skreddersy klassens to måneder lange reise. Denne inkluderer et spennende FN-seminar i New York. Klassen jobber som frivillige på ulike prosjekter rundt om i verden innenfor rammen av FNs bærekraftsmål.

Dette er linja for deg som liker selvstendighet, utfordringer, samarbeid og tåler at ryggsekken er det mest stabile punktet i hverdagen!

Overraskelser

På høsten planlegger klassen den lange reisen. Du også en hel del overraskelser. Det er utfordringer som kommer plutselig, og som skal utfordre noen grenser, samt bygge teamet du er en del av.

Fortsatt usikker på om du skal velge et folkehøgskoleår eller en reise jorda rundt? Velg begge! Velg Backpack Surprise!

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på Folkehøgskolen Nord-Norge gir to tilleggspoeng til videre studier.

Folkehøgskolen Nord-Norge

Folkehøgskolen Nord-Norge

Folkehøgskolen Nord-Norge ligger sentralt i Nord-Norge, på tettstedet Evenskjer i Skånland kommune, like ved Harstad/Narvik lufthavn Evenes. Skolen ligger midtveis mellom byene Harstad og Narvik.  

Bli bedre kjent med deg selv

Folkehøgskolen Nord-Norge har som mål å se den enkelte, oppmuntre til gode, varige vennskap og gjennom aktiviteter og utfordringer legge til rette for at du som elev skal bli enda bedre kjent med deg selv og ta ansvar for den verden du er en del av.

Skolen skal være unik. Den skal skille seg ut fra andre folkehøgskoler. Den skal gjennom sitt tilbud være relevant for ungdom nasjonalt og internasjonalt. Den skal ta det enkelte individs unike fortelling på alvor, og bidra til refleksjon rundt og utvikling av den enkeltes identitet.

Vis alle utdanninger fra Folkehøgskolen Nord-Norge

Kontaktinformasjon til Folkehøgskolen Nord-Norge

Folkehøgskolen Nord-Norge


9440 Evenskjer

Tlf: 77 08 99 30

www.fhsnordnorge.no

Studiested

OMTALER
Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!
Du vil også like...

Kunne du tenke deg en karriere i hotell- og reiselivsbransjen? Sveits er kjent for å tilby det ypperste innen hotellutdanning. Sjekk for eksempel ut HIM - Hotel Institute of Montreux, som er støttet av den norske Lånekassen!