Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
Lisboa
1,5 til 2 år
Master, 2 år
Kontakt lånekassen

MSc i business

master i business

Master i Business 

MSc i Business er et høykvalitetsprogram i generell ledelse designet for studenter med utdanning i en rekke andre felt enn business eller økonomi. Programmet vil gi nyutdannede et solid fundament i kjerneområdene for ledelse. Du vil tilegne deg kunnskap, analyseverktøy og kompetanse som er nødvendig for en vellykket lederkarriere.

MSc i Business undervises på engelsk og vil gjøre det mulig for deg å utnytte grunnutdanningen din. Du kan velge å ta med deg ledelsesinnsikten til samme felt som du er utdannet i fra før, eller så kan du satse på en karriere innen forretningsområdet som interesserer deg mest. Vårt karrieresenter vil hjelpe deg med å identifisere og oppnå dine karrieremål.

For kontakt eller mer informasjon om MSc i business, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Dette studiet er for nyutdannede med en grad i et annet felt enn business eller økonomi som ønsker å få en solid forståelse av kjerneområder for ledelse som forberedelse til en ledelsesrelatert karriere.

Yrkeserfaring / praksisplass (opptil 2 år), internasjonal eksponering (utveksling, sommerskole eller internship i utlandet) og fritidsaktiviteter er høyt verdsatt av Admissions Jury.

Studieinnhold

Første semester | Andre semester

  • General Business Foundation Courses
  • One Free Elective
  • Leadership Lab
  • International Experience (optional)
  • Summer Internship (optional)

Tredje semester

  • Thesis Project

Kostnader

Ta kontakt med skolen for informasjon om studiekostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen MSc i business.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catòlica lisbon

CATÓLICA-LISBON: Din fremtid starter her!

CATÒLICA-LISBON er rangert på listen over Topp 25 Business Schools, i Financial Times sin rangering for europeiske business-skoler. Skolen ligger i hjertet av Lisboa, Portugal. Byen er en stor hovedstad som byr på en lang historie, men også mye mer enn det. Blant annet er byens livlige kultur, atmosfære, tempererte klima og innbydende og trygge miljø noe av det som forbindes med byen. 

CATÓLICA-LISBON ble grunnlagt for mer enn 45 år siden, og siden har skolen hatt et godt rykte for å tilby innovativ undervisning og akademisk forskning. Skolen er sterkt opptatt av kritisk tenkning og faglig dyktighet.

Hos CATÓLICA-LISBON passer vi på å velge våre studenter fordi vi vet at eksepsjonelle klassekamerater hjelper hverandre med å prestere sitt beste, og skaper fremragende læringsopplevelser, både i og utenfor klasserommet.

Hvorfor velge CATÓLICA-LISBON?

Kvalitet på undervisning og læring i et internasjonalt miljø:

  • 50% internasjonale studenter i klassen
  • 43% internasjonalt fakultet
  • 60 nasjonaliteter på campus

Fleksible studieplaner

Skolen tilbyr en fleksibel studiehverdag og flere valgmuligheter. Inkludert skreddersydde studieplaner, dobbeltgradsprogrammer i både bachelor- og mastergrader og flere internasjonale utvekslingsmuligheter. 

en skole med personlig oppfølging

Hos CATÓLICA-LISBON vet vi navnet ditt. Her vil du få personlig oppfølging fra første dag. I løpet av utdanningen har du din egen karriererådgiver, mentor og veileder.

Karriere

100% av studentene våre er ansatt innen 6 måneder etter endt utdanning. Årlig plasserer vi studenter fra over 20 land hos hundrevis av rekrutterere over hele verden.

Vis alle utdanninger fra Catolica Lisbon School of Business & Economics

Kontaktinformasjon til Catolica Lisbon School of Business & Economics

Catolica Lisbon School of Business & Economics

Universidade Católica Portuguesa, Palma de Cima
1649-023 Lisboa

Tlf: (+351) 217 270 250

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra MSc i business:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!