Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Bakketun Folkehøgskole
Type utdanning: Folkehøgskole

Adrenalin

Adrenalin – Velkommen til et aktivt år!

Denne linja er perfekt for deg som liker at adrenalinet bruser. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller erfaren; du vil få en grundig opplæring uansett ferdighetsnivå. Hvor dyktig du blir avhenger av egen innsats og trening, men Bakketun Folkehøgskole kan love deg å gjøre det de kan for at du skal lykkes!

I løpet av året skal du få oppleve 5 land på sitt beste innenfor hovedaktivitetene downhill, klatring/buldring, ski/brett og kiting. Du vil få bruke mye tid ute i norsk natur, hvor du får arbeide med basicferdigheter og forberede deg til de store turene til utlandet.

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng for videre studier.

Bakketun Folkehøgskole

Bakketun Folkehøgskole 

På Bakketun Folkehøgskole finner man et lite samfunn for seg selv. Her finner man elever med ulik bakgrunn, både sosialt og kulturelt. Kanskje er også du er av elevene som flytter hjemmefra for aller første gang.

På folkehøgskolen kommer elever fra flere ulike land og skolen er også tilrettelagt for mennesker med ulike funksjonshemminger. Bakketun Folkehøgskole legger stor vekt på at alle skal føle seg like trygge og velkomne. Her møtes alle med respekt, og alle får muligheten til å utvikle seg positivt!

Bakketun Folkehøgskole er en kristen skole, tilknyttet Normisjon Region Trøndelag. Dette innebærer at lærerne er kristne, og at skolen ønsker å formidle en kristne tro på en levende og naturlig måte, men dette betyr ikke at du må være kristen for å være elev her.

Vis alle utdanninger fra Bakketun Folkehøgskole

Kontaktinformasjon til Bakketun Folkehøgskole

Bakketun Folkehøgskole7650 Verdal

Tlf: 74 04 91 00

www.bakketun.fhs.no

Kontakt

Studiested