Ledige studieplasser fagskoler 2024

Her får du oversikt over fagskoler som har ledige studieplasser høsten 2024. Kanskje er det fortsatt ledig plass på din drømmeutdanning?

Ønsker du å starte på praktisk rettet utdanning til høsten, men gikk glipp av søknadsfristen? Ingen grunn til bekymring, det er fortsatt ledige studieplasser ved en rekke fagskoler i Norge. Vi gir deg oversikten du trenger!

Hvilke utdanninger kan jeg søke? 

Samordna opptak publiserer 30. mai en oversikt over ledige studieplasser ved fagskoler, og fra klokken 09.00 den 31. mai kan du søke opptak. Det er løpende opptak på de ledige studieplassene. Det vil si at du bør søke så raskt som mulig etter muligheten for å søke åpner. Hvis det er flere søkere enn ledige studieplasser, er det de første som har søkt som blir vurdert. Listen for ledige studieplasser blir oppdatert jevnlig, hvilket betyr at det kan tilkomme studier på listen også etter 30.mai. 

Nedenfor finner du en liste over fagskoler som har ledige studieplasser innenfor en rekke ulike fagområder. Vi håper du finner din drømmeutdanning!

Videreutdanning for fagarbeidere innen helse

Ønsker du å videreutvikle deg innen eldreomsorg? Fagskolen Diakonova ønsker å bidra til kompetanseløft i helse og omsorgssektoren.Hos oss får du fagskolegrad og mulighet for nye og endrede arbeids- og ansvarsoppgaver. Vi har ledige studieplasser. Sjekk ut våre studier og studiesteder.

Mer informasjon

Norges Eiendomsakademi og Høgskulen på Vestlandet

Ønsker du formell kompetanse om eiendomsteori, eiendomsgrenser og informasjonssystemet for eiendom? Hos oss kan du ta et nettstudium over ett semester, på deltid. Du får 15 studiepoeng og kunnskap om tilrettelegging, forhandling og koordinering i prosjekter som utvikler fast eiendom. Vi har ledige studieplasser med oppstart 11. september 2024. Søk nå!

Mer informasjon

Gikk du glipp av fristen 15. april?

Du får en ny sjanse fra 31. mai! Da kan du søke på de ledige studieplassene Fagskolen Innlandet har i Samordna opptak. Er du usikker på om du kvalifiserer deg til studier hos oss, eller ønsker du mer informasjon om studiene våre? Ta kontakt, så skal vi hjelpe deg videre.

Mer informasjon

Fagskolen i Viken  |  Høyere yrkesfaglig utdanning

Få spisskompetanse innen ditt fagområde og bli enda mer attraktiv på arbeidsmarkedet. Vi har løpende opptak på ledige studieplasser, så søk raskt om du vil sikre deg studieplass. Sjekk ut våre studieplasser innen frisør, hudpleie, reiseliv, ledelse, helse- og oppvekstfag og tekniske fag. 

Offentlig finansiert | Fortsatt ledige studieplasser | Søk i dag

Mer informasjon

Studier med oppstart i september

Ønsker du å ta en kort utdanning som gir deg jobb? Norges Fagakademi tilbyr korte, praktiske og direkte jobbrelevante utdanninger. Velg selv om du vil studere på heltid eller deltid, enten i Oslo, Fredrikstad, Trondheim eller på nett!

HR | Juss | Regnskap | Lønn | IT | Reiseliv | Medisinsk sekretær

Mer informasjon

Ledige studieplasser på Fagskolen Oslo

Fagskolen Oslo sikrer deg kompetanse for å bygge grønnere og smartere. Fagskoleutdanning gir ettertraktet kompetanse om inneklima, fuktteknikk, fremtidsbygg, smarthus, bruk av digitale systemer og BIM-utdanninger.

Ledige studieplasser | søk nå | godkjent av Lånekassen

Mer informajson

Søkte du ikke fagskoleutdanning innen fristen?  

Vi har ledige studieplasser du kan søke via Samordna opptak! Med studiesteder i Kristiansund og Ålesund tilbyr vi en rekke utdanninger innen maritime fag, prosessteknikk, maskinteknikk, psykisk helse- og rusarbeid, elkraft, bygg og anlegg. Ta en fremtidsrettet utdanning tilpasset næringslivets behov. Vær rask - vi har løpende opptak! 

Mer informasjon

Beauty og helseakademiet

Beauty og helse – fagskoleutdanning  

Visste du at du kan studere Beauty Makeup Artist og Negltekniker som fagskoleutdanning? I et støttende og inspirerende læringsmiljø der du som student kan utforske din kreativitet og lidenskap for skjønnhet og velvære.

Beauty og Helse Akademiet er Norges største utdanningsaktør innen helse, velvære og skjønnhet.

Vi har rullerende opptak frem til 20. august - søk nå for å sikre din plass!

Mer informasjon


Annonser