5,0 (8 Omtaler)

Fagskolen Oslo

i Oslo (+ 6 studiesteder)
Få mer informasjon om skolen 👍

Fagskolen Oslo

Fagskolen Oslo – En enestående yrkesfaglig læringsarena i hovedstaden

Fagskolen Oslo tilbyr korte, yrkesrettede utdanninger på høyere nivå som utvikles i samarbeid med nærings- og arbeidsliv. Utdanningen bygger på fag-/ svennebrev, autorisasjon eller på grunnlag av realkompetanse. Vi er stolte av å være en offentlig fagskole som tilbyr gratis høyere utdanning til fagfolk.

Enkelte studier kan bygge på studieforberedende utdanningsprogram. De ulike utdanningene har en varighet fra ett til to år, og tilbys som heltids- eller deltidsstudier, på campus eller som nettstudier.  Fagskoleutdanningen gir studiepoeng og er en fullverdig høyere utdanning.

Fagskolen gir kompetanse som kan brukes direkte i arbeidslivet. I dag tilbyr vi utdanning innenfor tekniske fag og helse- og oppvekstfag, både heltid og deltid.

Om fagskolen Oslo

Fagskolen har en lang historie i Oslo. Skolen ble opprettet i 1876 under navnet “Kristiania tekniske aftenskole”. Fagskolen Oslo utvikler studietilbud i tekniske fag, helse- og oppvekstfag og ledelsesfag i nært samarbeid med bransjeorganisasjoner og større virksomheter, både private og offentlige. Her vil du studere sammen med ca. 900 andre studenter, i et lærerikt og godt studiemiljø. Fagskolen bruker både faste ansatte og gjesteforelesere fra aktuelle bransjer, noe som vil gi deg en kvalitetssikret og relevant utdanning.

Alle utdanningstilbudene ved Fagskolen Oslo er godkjent av NOKUT. De strenge kravene som stilles til bl.a. undervisningsmetodikk, lærerkvalifikasjoner og fysiske forhold gir både studentene og markedet en garanti for utdanningens høye kvalitet. Fagskolen har utviklet en egen læringsmetodikk innenfor digital samhandling som er svært etterspurt i næringslivet.

Kostnader og godkjenning ved Fagskolen Oslo

Alle utdanningene ved Fagskolen Oslo er gratis for deg som student. Du dekker kun utgifter til Studentavgift (som bl.a inneholder medlemskap i SiO, kopipenger, etc), læremidler og egen PC. Alle studiene er godkjent av NOKUT og gir rett til lån og stipend i Lånekassen.


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolen Oslo, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolen Oslo.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

Fagskolen Oslo

Kabelgaten 10-12
0580 Oslo

Tlf: 09874
Fax 23 46 57 01
fagskolen-oslo.no


Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 8 omtaler
Omtaler publiseres i henhold til vår policy for omtaler.
Skriv en skoleomtale
5/5
Issam Abarkan
09 apr 2023
Relevant studie for arbeidslivet ! :)

Jeg har deltatt på BIM-studiet på Fagskolen Oslo, og det har vært en svært verdifull erfaring. Gjennom studiet har jeg tilegnet meg mange nye kunnskaper og ferdigheter som er sv...

Vis hele omtalen
5/5
Kristine Jensen Wendt
31 mar 2023
BIM-Student AI og Elektriker

Jeg tok BIM-studiet etter at avdelingsleder på jobb foreslo det. Jeg har jobbet som elektriker i 13 år på prosjekt og anlegg, næringsbygg og jernbane. Jeg ser behovet for mer ko...

Vis hele omtalen
5/5
Ørjan Skartveit
21 mar 2023
Tømrer

Veldig bra!

Highlights