Fagskole

Fremtidsbygg - sirkulærøkonomi, teknologi og entreprenørskap

Fagskolen Oslo, i Oslo
Varighet
2 år, 60 studiepoeng
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år, 60 studiepoeng
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Fremtidsbygg - sirkulærøkonomi, teknologi og entreprenørskap

Fremtidsbygg - sirkulærøkonomi, teknologi og entreprenørskap

Fremtidsbygg vil operere i et fagområde i rask utvikling, som krever kontinuerlig oppdatert kunnskap og en dynamisk metode med rom for arbeidslivsrelevante oppgaver og utfordringer. Det legges derfor opp til et studium med mye praktisk læring, og tett samarbeid med partnere fra arbeidslivet.

Studiet er utviklet i samarbeid med Obos, Statsbygg, Norsk Gjenvinning, Løvenskiold Handel, MAD Arkitekter og Futurebuilt.

Formålet med utdanningen er å tilby kompetanse som bidrar til mer bærekraftig utvikling i BAE- næringen. Målet er at studentene skal kunne utvikle en reflektert holdning og besitte kunnskap rundt bærekraft og sirkularitet i egen bransje, samt evne å bidra med innovasjonskompetanse og entreprenørskap som fremmer denne utviklingen

Oppbygging og arbeidsformer

Det vil være et emnebasert studium med fire emner. Emnene er til en viss grad selvstendige, men med en indre sammenheng. To og to emner vil være særlig tett knyttet sammen. To av emnene går parallelt innad i samme semester. Ett av de to vil være praktisk rettet, mens det andre vil ha en teoretisk profil.

Studiet består av fire emner som gir til sammen 60 studiepoeng.

  1. Bærekraft
  2. Innovasjon
  3. Studentbedrift
  4. Praktisk entreprenørskap

For kontakt eller mer informasjon om Fremtidsbygg - sirkulærøkonomi, teknologi og entreprenørskap, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Oslo

Videre studier/jobbmuligheter

BAE-næringen er i rask utvikling med et økende behov for personer med bærekraftskompetanse og innovasjonsegenskaper. Dette er en kompetanse som er, og vil være, sentral på alle plan i en bedrift. Med studiet vil fagbrevutdannende kunne tre inn i roller som prosjektleder eller mellomleder i utviklings- og innovasjonsprosjekter.

Opptakskrav/Søknad

Generelle opptakskrav

a) Relevant fag- eller svennebrev, treårig yrkesfaglig opplæring eller

b) For enkelte studier kan generell studiekompetanse være opptaksgrunnlag, jf. de respektive studieplaner, eller

c) Søkere som ikke fyller kravene a) eller b), og som er 23 år eller eldre i opptaksåret, kan søke opptak på grunnlag av realkompetanse. Realkompetanse gjelder ikke utdanninger som stiller krav til yrkesgodkjenning, autorisasjon eller sertifisering etter annen lovgivning.

d) Søkere som kan dokumentere at de skal gjennomføre fag-/svenneprøve etter opptaksfristen, kan tildeles plass med vilkår om bestått prøve innen 1. oktober.

Studiefakta, Tittel m.m

60 studiepoeng

Reportasje

Stort behov for personer med utdanning fra fagskole

Fagskolen Oslo satser stort for å rekruttere fagarbeidere som ønsker videre utdanning. Nesten alle NHOs medlemsbedrifter har behov for fagskolekompetanse.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fremtidsbygg - sirkulærøkonomi, teknologi og entreprenørskap.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Fagskolen Oslo
Kabelgaten 10-12
0580 Oslo

Fagskolen Oslo – En enestående yrkesfaglig læringsarena i hovedstaden

Fagskolen Oslo tilbyr korte, yrkesrettede utdanninger på høyere nivå som utvikles i samarbeid med nærings- og arbeidsliv. Utdanningen bygger på fag-/ svennebrev, autorisasjon eller på grunnlag av realkompetanse. Vi er stolte av å være en offentlig fagskole som tilbyr gratis...

Les mer og vis alle utdanninger ved Fagskolen Oslo

Highlights