Ledige studieplasser høsten 2018

Kom du ikke inn på studiet du søkte? Eller har du glemt å søke studieplass for høsten? Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandet! 

Kom du ikke inn på studiet du søkte? Eller har du glemt å søke studieplass for høsten? Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandet!

> Ledige studieplasser 2022!

Mange skoler har rullerende opptak, noe som gjør det mulig å søke helt frem til studiestart. Andre skoler legger ut sine restplasser den 19. juli gjennom Samordna Opptak. Du kan også velge å forbedre karakterer eller ta fag du mangler ved et av landets privatgymnas. En annen mulighet kan være å samle poeng ved å ta enkeltfag eller årsstudium på en av landets høyere utdanningsinstitusjoner.

Her legger vi fortløpende opp skoler som melder at de har ledige plasser. Ta en titt og se om du finner noe som er interessant for deg!

Treider Fagskoler

Bilder Nordic School of Photography

School of Fashion Industry

Kulturama

 Metis Privatistskole

ESMOD Oslo

Bjørknes Høyskole

Noroff

Sexologiskolen

Kulturakademiet

Atlantis Medisinske Høgskole

Sist oppdatert 15.08.2018

Treider FagskolerKorte studier: lang karriere 

I jobb på under 1 år? Ta en kort og yrkesrettet utdanning hos Treider Fagskoler. Studér på heltid, deltid eller via nettstudier. Vi tilbyr tilbyr et bredt utvalg av fagskoleutdanninger som gir deg kompetanse som kan tas i bruk direkte i arbeidslivet.

Praktisk tilnærming | Fleksible studier | Raskt ut i jobb

Mer informasjon

Treider DesignTREIDER FAGSKOLER DESIGN

Treider Fagskoler tilbyr unike og fremtidsrettede fagskoleutdanninger innen DESIGN. Alle utdanningene er NOKUT-godkjente og gir mulighet for lån og stipend i Lånekassen

Mediedesign ~ 3D Design og animasjon ~ Interiør ~
Retail Designer

Mer informasjon

Bilder Nordic School of PhotographyFotografutdanninger | Bilder Nordic School of Photography‎

Velkommen til Nordens største fotoskole! Bilder Nordic School of Photography tilbyr flere spennende utdanninger, med profesjonelle fotografer som lærere.

Ledige plasser – Rullerende opptak – Send inn søknad i dag!

Mer informasjon

SoFi School of Fashion IndustryVil du studere mote? 

SoFI – School of Fashion Industry tilbyr praktisk rettede utdanninger innen hele spekteret av mote. Vi ble stiftet i 2009 og tilbyr de toårige utdanningene Motedesign og Moteindustri, samt den halvårige utdanningen Motekonsulent. Alle studiene er støttet av lånekassen.

MotedesignMoteindustriMotekonsulent

Mer informasjon

KulturamaSØK PÅ KULTURAMAS UTDANNINGER NÅ!

Du kan fortsatt søke på høstens studiestart på Nordens største skole for estetiske utdanninger!

Kulturama tilbyr heltids- og deltidsutdanninger innen musikk, musikkproduksjon, sang, opera, dans, teater, musikal, foto, film, samt kunst & design.  

Mer informasjon

Metis PrivatistskoleMetis Privatistskole – med karaktergaranti!

Skal du ta opp fag fra videregående eller forbedre vitnemålet ditt? Ta fagene du trenger på Metis Privatistskole!

Karaktergaranti – bedre karakterer eller pengene tilbake! Privatistskoler i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandnes, samt nettstudier. 9 av 10 anbefaler oss. Makspris. Gratis rådgivning.

Mer informasjon

ESMOD OsloESMOD Oslo – Den internasjonale motefagskolen

Med den grundige ESMOD-utdanningen som fundament, kan du påta deg mange ulike arbeidsoppgaver og stillinger i motebransjen. ESMODs fagskoleutdanning er forankret i solide tradisjoner gjennom 175 år. Bli en del av eliten i motebransjen med det internasjonale ESMOD-diplomet.

Løpende opptak. Sikre deg studieplass til høsten i dag!

Mer informasjon

Bjørknes HøyskoleBJØRKNES HØYSKOLE | studier midt i oslo

Bjørknes Høyskole ligger midt i Oslo og tilbyr årsstudier og bachelorstudier innen fagområder som psykologi, fysioterapi, medisin, ernæring, internasjonale studier og mye mer. Alle våre studieprogram er godkjent av Lånekassen.

Søk nå, du kan fortsatt sikre deg studieplass for høsten 2018!

Mer informasjon

KulturstudierKULTURSTUDIER | Asia, Latin-Amerika og Afrika

Kulturstudier gjør det enkelt og trygt å studere i utlandet – ett semester eller en hel bachelor. Sammen med OsloMet (Høgskolen i Oslo og Akershus) og vårt globale nettverk av velrenommerte offentlige universiteter tilbyr vi engelskspråklige akademiske studier med lånekassestøtte, jorda rundt.

Mer informasjon

NoroffNoroff utvider antall IT-studieplasser

For å møte etterspørselen av IT-kompetanse i Norge, utvider Noroff antall IT-studieplasser i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger. Alle våre IT-studier er også tilgjengelige som nettstudier.

Du kan fortsatt søke studieplass!

Mer informasjon

SexologiskolenSuksessfulle Nordisk Sexologiskole starter opp i Oslo

Start på Sexolog på Sexologiskolen Oslo den 31. august 2018 eller Parterapeut den 12. april 2019.

Utdanningene Sexolog og Parterapeut går begge over 13 moduler á 3 dager, fordelt på 1 ½ år. Klassestørrelse 30 personer. Utdanningene går fra fredag til søndag.

Mer informasjon

KulturakademietNORSKE STUDIER I ROMA, BARCELONA OG BERLIN

Start utdanningen din i utlandet! Kulturakademiet tilbyr norske høgskolestudier i Roma, Barcelona og Berlin. Du kan studere filosofi, samfunnsfag, historie, italiensk, spansk og tysk. 

Fortsatt ledige plasser høsten 2018 og våren 2019. Søk nå og få svar i løpet av to dager!

Mer informasjon

HudpleieakademietHudpleieakademiet | for deg som vil bli hudpleier‎

Er du interessert i helse, skjønnhet og velvære, og liker å omgås og jobbe med mennesker? Hudpleieakademiet utdanner markedets mest profesjonelle kropps- og hudterapeuter.

Godkjent av Lånekassen. Hovedopptak hver høst.

Mer informasjon

Atlantis Medisinske HøgskoleRestopptak til studier i medisin eller ernæring pågår

Vi tilbyr restplasser til høstens studier i Oslo, Spania eller på nett. Fortsatt ledige, fullt utstyrte studentboliger i Spania – flytt rett inn. Opptakskrav: Generell studiekompetanse. 

Vi tar fortsatt opp studenter til restplasser – rask behandlingstid! 

Mer informasjon


Annonser