Ønsker du å ta en ettertraktet fagskoleutdanning innenfor helse og omsorg? Fagskolen Diakonova har studietilbud som svarer på samfunnets behov og gir deg sterk kompetanse i arbeidslivet. 

Om Fagskolen Diakonova

Fagskolen Diakonova har en diakonal, verdibasert og inkluderende profil. Fagskolen skal bidra til å styrke kompetanse, kapasitet og rekruttering til tjenester til eldre personer med ulike helseutfordringer, og bidra til at eldre kan være delaktige i hverdagslivet så lenge som mulig. Utdanningen skal vektlegge etikk, verdier, relasjoner, personlig dannelse og utvikling, og enkeltindividets ønsker og behov. Ambisjonen er at utdanningen vil gjøre deg til en etterspurt medarbeider, med en utviklende jobb innenfor helse og omsorg.

Skolens studietilbud

Fagskolen Diakonova starter opp høsten 2023 med studietilbudet Aktiv omsorg for eldre, med spesialiseringer innenfor Aktiv omsorg for eldre med helseutfordringer og Aktiv omsorg for personer med demens.

Hvorfor ta fagskoleutdanning?

Fagskoleutdanning er høyere yrkesfaglig utdanning for fagarbeidere. Kompetansen du får, kan du ta i bruk direkte i arbeidslivet. For å sikre yrkesrelevansen samarbeider fagskolene tett med arbeidslivet.


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolen Diakonova, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Aktiv omsorg for eldre Flere studiesteder (2)

Kontakt skolen

Fagskolen DiakonovaJeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolen Diakonova.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagskolen Diakonova:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!