Ledige studieplasser høsten 2020

Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandetHer legger vi fortløpende opp skoler som melder at de har ledige plasser. 

Kom du ikke inn på studiet du søkte? Har du glemt å søke studieplass for høsten? Eller kanskje du ønsker å omskolere deg? Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandet!

> Ledige studieplasser 2022!

Mange skoler har rullerende opptak, noe som gjør det mulig å søke helt frem til studiestart. Andre skoler legger ut sine restplasser den 19. juli gjennom Samordna Opptak. Du kan også velge å forbedre karakterer eller ta fag du mangler ved et av landets privatgymnas. En annen mulighet kan være å samle poeng ved å ta enkeltfag eller årsstudium på en av landets høyere utdanningsinstitusjoner.

Her legger vi fortløpende opp skoler som melder at de har ledige plasser. Ta en titt og se om du finner noe som er interessant for deg!

Sist oppdatert 01. juli 2020

Medika Nova

Medika Nova | Studiet for deg som vil hjelpe mennesker

Vil du jobbe med mennesker og hjelpe dem til et bedre liv? Da kan en utdanning i nevrorefleksologi være noe for deg! Nevrorefleksologi er en medikamentfri behandlingsform, hvor vi bruker huden som et verktøy for å påvirke kroppens funksjoner via nervesystemet. Medika Nova tilbyr et toårig studieløp på deltid, som gjør deg til en ferdig utdannet nevrorefleksolog. 

Søk studieplass i dag! Nytt semester starter 17. september 2020.

Mer informasjon

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole | Du kan fortsatt søke hos oss

Studer midt i Oslo eller på nett! Vi tilbyr studier innen psykologi, helse og internasjonale studier. Alle våre studier er godkjent av lånekassen.

Søk nå så sikrer du deg studieplass for høsten 2020!

Mer informasjon

Hudpleieakademiet

Hudpleieakademiet | Bli hudterapeut

Er du interessert i helse, skjønnhet og velvære, og liker å omgås og jobbe med mennesker? Hudpleieakademiet utdanner markedets mest profesjonelle kropps- og hudterapeuter. Hos oss får du også en internasjonal Cidesco-godkjenning. Vi har ledige plasser på fulltidsstudiet med oppstart 18. august 2020!

Godkjent av lånekassen  ~ Fortsatt ledige plasser ~  Søk i dag

Mer informasjon

GoXplore Norway

GoXplore Norge: Jobb og reis i utlandet!

GoXplore er Norges største spesialist i å kombinere jobb og reiser verden rundt. Du kan jobbe frivillig eller betalt, jobbe med dyr, bli engelsklærer, jobbe med miljøvern, gårdsarbeid og mye mer. Vi tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

GoXplore tar fortsatt imot påmeldinger for både 2020 og 2021. Ta kontakt i dag!

Mer informasjon

I samarbeid med:

Medika Nova

Bjørknes Høyskole

Hudpleieakademiet

GoXplore Norge