Vis studentum.no som: Mobil

Ledige studieplasser høsten 2022

Vil du begynne å studere til høsten, men har ikke søkt enda? Kanskje du ikke rakk å søke innen fristen eller ønsker å omskolere deg? Uansett hva grunnen er, er det aldri for sent å begynne å studere! Det er fortsatt ledige studieplasser på skoler både i Norge og i utlandet. 

Når får man svar på ledige studieplasser?

Restetorget er en oversikt over ledige studieplasser på de studiene du søker til gjennom Samordna opptak. I år slippes listen over ledige studieplasser 20. juli. Det finnes derimot langt flere ledige studieplasser ved andre skoler som har rullerende opptak, som innebærer at du kan søke helt frem til skolestart.

Hvilke studier kan jeg søke nå?

Det er mange muligheter for deg som ønsker å søke studier nå. Du kan søke både bachelor, master, årsstudium og kortere utdanninger. Dersom du manger noen videregående fag eller ønsker å forbedre karakterene dine, kan du også ta opp fag. 

Nedenfor finner du en liste over skoler som fortsatt har ledige studieplasser nå til høsten. Skolene tilbyr utdanninger innen en rekke ulike fagområder. Ta en titt og se selv - kanskje du finner ditt drømmestudium.

Hudpleieakademiet | Bli hudterapeut

Er du interessert i helse, skjønnhet og velvære, og liker å omgås og jobbe med mennesker? Hudpleieakademiet utdanner markedets mest profesjonelle kropps- og hudterapeuter. Hos oss får du også en internasjonal CIDESCO-godkjenning. Vi har ledige plasser på fulltidsstudiet med oppstart 22. august 2022!

Godkjent av lånekassen | Fortsatt ledige plasser |  Søk i dag

Mer informasjon

Vil du utdanne deg til å bli dyrlegeassistent?

Vil du jobbe med dyr og hjelpe dem å få et bedre liv? Fagsenteret har gode erfaringer med å hjelpe studenter å få jobb innen deres lidenskaper. Du får en nettbasert utdanning tilpasset dine behov, med tett oppfølging, praksis og veiledning.

Søk studieplass i dag - vi har fortløpende opptak!

Mer informasjon

VID | Engasjert for mennesket

Er du interessert i å jobbe med mennesker? VID tilbyr bachelor-, master- og videreutdanninger innen sykepleie, vernepleie, ergoterapi, sosialt arbeid, teologi, diakoni, ledelse og familieterapi. VID har campus både i Oslo, Bergen, Sandnes, Stavanger, Sandvika og Helgeland!

Det er fremdeles mulig å søke på utvalgte studier for høsten 2022!

Mer informasjon

Sist oppdatert: 27 jun 2022

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 01.07.2022

Du kan fremdeles bli student til høsten!

Søknadsfristen for høyere utdanning gikk ut 15. april. Rakk du ikke å søke i tide? I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over ulike alternativer dersom du likevel vil bli student til høsten! 

Les mer
Sist oppdatert: 01.07.2022

Ledige studieplasser høsten 2020

Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandetHer legger vi fortløpende opp skoler som melder at de har ledige plasser. Ta en titt og se om du finner noe som er interessant for deg!

Les mer
Sist oppdatert: 01.07.2022

Ledige studieplasser 2021

Har du lyst til å begynne å studere til høsten, men glemte å søke? Kanskje du ikke kom inn på ønsket studie, eller ønsker å omskolere deg? Det er fortsatt ledige studieplasser på skoler både i Norge og utlandet.  Flere spennende studieløp har rullerende opptak, som gjør det mulig for deg å søke fortløpende på studier både i Norge og i utlandet!

Les mer