Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Ledige studieplasser høsten 2019

Kom du ikke inn på studiet du søkte? Eller har du glemt å søke studieplass for høsten? Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandet!

Kom du ikke inn på studiet du søkte? Eller har du glemt å søke studieplass for høsten? Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandet!

> Ledige studieplasser 2022!

Mange skoler har rullerende opptak, noe som gjør det mulig å søke helt frem til studiestart. Andre skoler legger ut sine restplasser den 19. juli gjennom Samordna Opptak. Du kan også velge å forbedre karakterer eller ta fag du mangler ved et av landets privatgymnas. En annen mulighet kan være å samle poeng ved å ta enkeltfag eller årsstudium på en av landets høyere utdanningsinstitusjoner.

Her legger vi fortløpende opp skoler som melder at de har ledige plasser. Ta en titt og se om du finner noe som er interessant for deg!

ESMOD Oslo

Bjørknes Høyskole

Kulturakademiet

Atlantis Medisinske Høgskole

Tone Lise Akademiet

Hudpleieakademiet

NooA - the Nordic open online Academy

Bilder Nordic School of Photography

SoFI School of Fashion Industry

Sist oppdatert 19.07.2019

ESMOD Oslo

ESMOD Oslo: Den internasjonale motefagskolen i Norge

Du er med å skape mote og starte trender! Med den grundige ESMOD-utdanningen som fundament, kan du påta deg mange ulike arbeidsoppgaver og stillinger i motebransjen. Hvis du ønsker deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap, tilbyr vi den eldste og mest prestisjetunge utdanningen innen vårt fagfelt.

Noen studieplasser ledig for oppstart 27. aug 2019. Løpende opptak. 

Mer informasjon

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole | Du kan fortsatt søke hos oss

Bjørknes Høyskole ligger midt i Oslo og tilbyr årsstudier og bachelorstudier innen fagområder som psykologi, fysioterapi, medisin, ernæring og internasjonale studier, i Oslo og på nett. Alle våre studieprogram er godkjent av Lånekassen.

Søk nå, du kan fortsatt sikre deg studieplass for høsten 2019!

Mer informasjon

Kulturakademiet

Studer i Roma, Berlin, Barcelona, Paris, Cambridge

Kulturakademiet tilbyr spennende års- og semesterstudier i Italia, Tyskland, Spania, Frankrike og England. Studer filosofi, samfunnsfag, idéhistorie, historie eller språk. Undervisning på norsk. Opptak nå for semesterstudier høsten 2019, våren 2020 og for årsstudier 2019-2020. 

Søk nå og få svar i løpet av to dager! 

Mer informasjon

Atlantis Medisinske Høgskole

Du kan fortsatt søke studieplass ved AMH

Velkommen til Atlantis Medisinske Høgskole (AMH), en privat høyskole med en ungdommelig sjel!

Hos oss kan du ta halvårsstudium, årsstudium eller en hel bachelorgrad. Studiested Oslo (Grünerløkka), Fuengirola (Spania) eller nett. Alle studier er godkjent av NOKUT, gir samme uttelling som utdanning ved offentlige universitet og høyskoler, og rett til lån og stipend i Lånekassen.

Mer informasjon

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet – Nordens største skole innen skjønnhet!

Skolestart 19. august 2019
Tone Lise Akademiet er Norges største utdanningsaktør innen velvære- og skjønnhetsbransjen. Velg blant tre unike hudpleieutdanninger hvor det er lagt opp til effektiv (opp)læring i de mest profesjonelle og oppdaterte teknikker. Vi tilbyr også utdanningene negletekniker og beauty makeupartist på heltid eller deltid kveld, samt fotterapeut. 

Mer informasjon

Hudpleieakademiet

Hudpleieakademiet | Bli hudterapeut

Er du interessert i helse, skjønnhet og velvære, og liker å omgås og jobbe med mennesker? Hudpleieakademiet utdanner markedets mest profesjonelle kropps- og hudterapeuter. Vi har ledige plasser på heltids- og deltidsstudiet med oppstart i august 2019!

Godkjent av Lånekassen ~ Heltid og deltid ~ Opptak hver høst

Mer informasjon

NooA - the Nordic open online Academy

Nettskolen NooA | Velg mellom 100 forskjellige nettkurs og start i dag

På NooA videregående skole kan du starte når du vil. Veien til studiekompetanse eller fagbrev kan være kortere enn du tror. Du kan få studielån, studere mens du jobber og gå opp til eksamen som privatist. Du får tilgang til kurs i 365 dager fra den dagen du melder deg på.

Du kan også velge mellom mange andre nettkurs, for eksempel språkkurs, skrivekurs og tegnekurs. Se alle våre kurs på www.nooa.no

Mer informasjon

Bilder Nordic School of Photography

KREATIVT HODE SØKES – ER DU LEDIG I HØST?

Har du en kreativ spire som enda ikke har fått utløp? Ved Bilder Nordic kan du studere alt fra fotografi og film til 3D-design eller visuell innholdsproduksjon, støttet av lånekassen, med profesjonelle bransjeaktører som lærere! Vi tilbyr utdanninger fra et halvt år til to år i varighet, heltid eller deltid – og nå også nettbasert. Ta del i den nye mediehverdagen med en solid utdanning for fremtiden!

Ledige plasser – løpende opptak – søk i dag! 

Mer informasjon

SoFI School of Fashion Industry

SOFI: SIKRE DIN STUDIEPLASS PÅ EN KREATIV OG FREMTIDSRETTET UTDANNING!

SoFI - School of Fashion Industry er en fagskole midt i hjertet av Oslo, som tilbyr seks ulike utdanninger innen mote og interiør. Hos oss kan du ta en kort og praktisk utdanning på et halvt til to år, heltid eller deltid, både dag – og kveldstid, eller på nett!

Alle utdanningene er støttet av Lånekassen. Vi har rullerende opptak – Sikre din studieplass i dag!

Mer informasjon


Annonser