Vis studentum.no som: Mobil

Norges eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi 

Norges Eiendomsakademi (NEAK) er en kunnskapsbedrift som er kjent for å gi gode og tilpassede undervisningstilbud rettet mot eiendomsbransjen. 

Utdanningsprogrammene er nettbaserte og kombinert med frivillige samlinger. Gjennom nettbasert eller nettstøttet undervisning kan du studere i ditt eget tempo og kombinere jobb og utdanning. 

Les mer om utdanningstilbudet til Norges Eiendomsakademi her:

Kun gjennom Norges Eiendomsakademi kan du bli godkjent som takstmann i Norges TakseringsForbund!

Norges Eiendomsakademi

Nærhet til næringslivet

Norges Eiendomsakademi kjenner eiendomsbransjen og jobber kontinuerlig med å tilrettelegge kompetanse etter de krav du møter. På de ulike studiene vil du derfor møte forelesere rett fra næringslivet. 

Nettbasert undervisning

Det kan være mange grunner til at du ikke ønsker å sette deg på skolebenken igjen. Norges Eiendomsakademi samarbeider med flere høgskoler, og kan tilby fullgode høgskoleutdanninger som nettstudier. Med dagens hjelpemidler har akademiet det beste utgangspunktet for å kunne sikre at du kan gjennomføre en utdanning selv med en stresset hverdag.

Norges Eiendomsakademi benytter It's Learning som e-læringsplattform. Som deltidsstudent kan du logge deg på når og hvor du ønsker. Du vil alltid ha full oversikt over studieforløp, oppgaver og innleveringsfrister. Velger du å studere ved Norges Eiendomsakademi vil du også få en personlig veileder som hjelper deg med å komme i gang. Har du spørsmål underveis i studiet, vil veilederen kunne hjelpe deg med dette. 
For kontakt eller mer informasjon om Norges Eiendomsakademi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

Norges Eiendomsakademi

Fyrstikkalléen 20
0661 Oslo


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Norges Eiendomsakademi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 2 omtaler

Kristoffer Robin
(5)
Helt fantastiske lærere og ekstremt hyggelige personer du møter gjennom Neak. Studie gikk som en drøm
Christian
(5)
Hei. Norges Eiendomsakademi er en meget god skole, jeg har vært super fornøyd fra den dagen jeg startet. Man får altid hjelp, uansett hva det måtte være, om det er fagmessig eller noe annet NEAK`s ansatte kan hjelpe med. Her kan man både ringe og sende mail, noe som er en stor fordel i et nettstudium. Jeg gir NEAK syv stjerner, fem er for lite!
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Norges Eiendomsakademi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 2 omtaler