Vis studentum.no som: Mobil

Byggeledelse (Mesterbrev)

Norges Eiendomsakademi
Sammendrag
Deltid
1 år
Videre- og etterutdanning
Oppstart: Hver dag hele året - Oslo
Søknadsfrist: Det er mulig å melde seg på hver dag hele året.
Delvis

Byggeledelse (Mesterbrev)

Byggeledelse - Mesterbrev

Byggeledelse – Mesterbrev

Bli byggeleder/Mester! Denne utdanningen retter seg mot deg som har svennebrev som tømrer, murer eller rørlegger. Utdanningen kvalifiserer til søknad om Mesterbrev.  

Byggeledelse er en fleksibel utdanning. Du kan studere på deltid over nett, og slipper derfor å sette alt annet på vent. 

Hva lærer jeg på Byggeledelse?

Utdanningen Byggeledelse ved Norges Eiendomsakademi (NEAK) består av to delstudier, – bedriftsledelse og faglig ledelse. Disse kan tas hver for seg. Med kompetanse innen økonomisk ledelse, markedsføringsledelse og personalledelse, kan du starte ditt eget firma og skape din egen karriere. Utdanningen åpner også for videre studier innenfor taksering, prosjektledelse eller eiendomsforvaltning.

Bedriftsledelse

  • Økonomisk ledelse
  • Markedsføringsledelse
  • Organisasjon- og personalledelse

Faglig ledelse

  • Grunnleggende kompetanse
  • Prosjektering av byggeprosjekt
  • Kontrahering av byggeprosjekt
  • Gjennomføring av byggeprosjekt

Nettbasert undervisning

Byggeledelse tas på deltid over 1-3 år. Undervisningen er nettbasert og kombinert med frivillige samlinger. Eksamen arrangeres i mai/juni og i desember. 

For kontakt eller mer informasjon om Byggeledelse (Mesterbrev), vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Utdanningen gir fritak for mesterutdanning ved søknad om Mesterbrev. Ved bestått eksamen kan du selv søke om Mesterbrev. 

Opptakskrav/Søknad

Studiet retter seg spesifikt mot tømrere, murere og rørleggere som ønsker å videreutdanne seg innen byggeledelse, taksering, prosjektledelse eller eiendomsforvaltning ved NEAK.

Studiet er åpent for alle som ønsker en god byggelederutdanning. Dersom du har svennebrev som tømrer, murer eller rørlegger kan du søke om Mestebrev etter endt utdanning.

Studiefakta, Tittel m.m

Bedriftsledelse: 15 studiepoeng
Faglig ledelse: 15 studiepoeng

Kostnader

Studieavgift Bedriftsledelse: Kr 26 500,-

Studieavgift Faglig ledelse: Kr 26 500,-

Fagkompendier kommer i tillegg.

Kontakt Norges Eiendomsakademi for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Byggeledelse (Mesterbrev).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Norges Eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi NEAK

Norges Eiendomsakademi 

Norges Eiendomsakademi (NEAK) er en kunnskapsbedrift som er kjent for å gi gode og tilpassede undervisningstilbud rettet mot eiendomsbransjen. 

Utdanningsprogrammene er nettbaserte og kombinert med frivillige samlinger. Gjennom nettbasert eller nettstøttet undervisning kan du studere i ditt eget tempo og kombinere jobb og utdanning. 

Les mer om utdanningstilbudet til Norges Eiendomsakademi her:

Kun gjennom Norges Eiendomsakademi kan du bli sertifisert i Norsk takst.

Nærhet til næringslivet

Vi henter mange av våre forelesere rett fra bygg- og eiendomsbransjen. De er fageksperter med lang erfaring og en unik innsikt i hvordan teori og gode verktøy benyttes i det virkelige arbeidslivet. For et best mulig studietilbud samarbeider vi også tett med fageksperter og forelesere fra Høgskulen på Vestlandet og Norsk Takst.

Nettbasert undervisning

Det kan være mange grunner til at du ikke ønsker å sette deg på skolebenken igjen. Norges Eiendomsakademi samarbeider med flere høgskoler, og kan tilby fullgode høgskoleutdanninger som nettstudier. Med dagens hjelpemidler har akademiet det beste utgangspunktet for å kunne sikre at du kan gjennomføre en utdanning selv med en stresset hverdag. Kompetanse innen taksering, eiendomsutvikling, byggeledelse og prosjektledelse er vårt spesialfelt. Vi kjenner bransjen og jobber kontinuerlig med å tilrettelegge vårt utdanningstilbud etter de krav du møter.

Moderne læringsformer og personlig oppfølging

I likhet med de aller fleste bransjer går også bygg- og eiendomsbransjen gjennom en digitalisering. Vårt e-læringstilbud er godt egnet til å lære bort denne typen kompetanse. De fleste av våre studier er tilgjengelig på en av verdens mest moderne e-læringsplattform, Moodle. Der kan vi tilby skreddersydd e-læring på høyt nivå. Hos oss blir du ikke borte i mengden. Våre veiledere vil gi deg de tilbakemeldingene du trenger for å kunne fullføre studiet på en god måte. Du kan ta kontakt med både veileder og administrasjon gjennom e-læringsportal, e-post eller telefon.  

Vis alle utdanninger fra Norges Eiendomsakademi

Kontaktinformasjon til Norges Eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi

Fyrstikkalléen 20
0661 Oslo

Tlf: 22 08 76 10
Fax 22 57 26 66
www.neak.no

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 2 omtaler

Kristoffer Robin
(5)
Helt fantastiske lærere og ekstremt hyggelige personer du møter gjennom Neak. Studie gikk som en drøm
Christian
(5)
Hei. Norges Eiendomsakademi er en meget god skole, jeg har vært super fornøyd fra den dagen jeg startet. Man får altid hjelp, uansett hva det måtte være, om det er fagmessig eller noe annet NEAK`s ansatte kan hjelpe med. Her kan man både ringe og sende mail, noe som er en stor fordel i et nettstudium. Jeg gir NEAK syv stjerner, fem er for lite!
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Byggeledelse (Mesterbrev):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 2 omtaler
Nytt studietilbud i eiendomsutvi...

Norges Eiendomsakademi (NEAK) og Høgskulen på Vestlandet har inngått et samarbeid om en ny utdanning i forvaltning og utvikling av eiendom. De to deltidsstudiene kan tas på ett år og gir til sammen 30 studiepoeng.

Les mer