Vis studentum.no som: Mobil

Utvikling av eiendom – Juridisk og økonomisk forvaltning

Norges Eiendomsakademi
Sammendrag
Deltid
1 semester
Universitet og høgskole
Oppstart: Høst - Bergen
Kontakt lånekassen

Utvikling av eiendom – Juridisk og økonomisk forvaltning

studenter i lesesalen

Utvikling av eiendom – Juridisk og økonomisk forvaltning

I samarbeid med Høgskulen på Vestlandet tilbyr Norges eiendomsakademi et deltidsstudium som er skreddersydd for deg som jobber med eller ønsker å jobbe med forvaltning og utvikling av eiendom. Studiet gir 15 studiepoeng og muligheten til å søke om støtte hos Lånekassen.

Studiets innhold

God juridisk og økonomisk forvaltning er avgjørende når du jobber med utvikling av eiendom. Dette studiet omfatter eiendomsteori om hva eiendom er, eiendomsgrenser og informasjonssystemet for eiendom. Det vil bli gitt en oversikt over lovsystemet rundt etablering og utbygging av eiendom. Sentralt i studiet står Plan og bygningsloven, men samspillet med annet lovverk er også viktig. Rammebetingelsene som plansystemet gir vil være en del av studieopplegget. Ved all utbygging vil eiendomsøkonomi være viktig. I studiet vil det være fokus på verdsetting av eiendom, erverv av eiendom og finansmatematikk. Det vil også bli gitt en innføring i bruk av analysemetoder for eiendom med bruk av digitale tjenester.

Hvem passer studiet for?

Studiet passer for alle som ønsker å jobbe med eiendomsutvikling eller forvaltning av eiendom. Studentene våre har mange ulike bakgrunner og kommer fra både mindre og større organisasjoner med en jevn fordeling mellom offentlig og privat sektor.

Studiet passer eksempelvis dersom du:

  • har erfaring fra salg/megling/utleie og ønsker å øke din kompetanse på området
  • har erfaring far eiendomsforvaltning eller eiendomsutvikling, og ønsker å øke din kompetanse på området

Samarbeid med Høgskulen på Vestlandet

Undervisningen gjennomføres gjennom selvstudium og seminarer. Det betyr at du kan gjennomføre studiet på deltid. Seminarene arrangeres i lokalene til Høgskulen på Vestlandet i Bergen. Ettersom dette studiet går i samarbeid med Høgskulen på Vestlandet så får du muligheten til å søke om studiepoeng og støtte gjennom Lånekassen.

For kontakt eller mer informasjon om Utvikling av eiendom – Juridisk og økonomisk forvaltning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Det er mange karrieremuligheter innenfor dette fagområdet. Det er behov for kompetanse innenfor eksempelvis:

  • utvikling av eiendom
  • juridisk og økonomisk forvaltning av eiendom
  • salg og utleie
  • koordinering, forhandling og tilrettelegging av prosjekter

Du kan også velge å bygge på dette studiet med teknisk forvaltning (15 stp). Foruten oppdatert kompetanse med høy nytteverdi når man arbeider med bygg og eiendom, vil de to studiene gi til sammen 30 studiepoeng. Dette tilsvarer et halvt års studier ved en høyskole eller universitet, og kan inngå i en grad. Så dersom du er i gang med bachelor-studier, er i arbeid, men mangler fullføring, gir disse studiene deg en ny mulighet. Studiepoengene vil komme til fradrag for en del studier, og du sparer dermed studietid.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse. 

Studiefakta, Tittel m.m

15 studiepoeng. 

Kostnader

KR 30 000,-

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Utvikling av eiendom – Juridisk og økonomisk forvaltning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Norges Eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi NEAK

Norges Eiendomsakademi 

Norges Eiendomsakademi (NEAK) er en kunnskapsbedrift som er kjent for å gi gode og tilpassede undervisningstilbud rettet mot eiendomsbransjen. 

Utdanningsprogrammene er nettbaserte og kombinert med frivillige samlinger. Gjennom nettbasert eller nettstøttet undervisning kan du studere i ditt eget tempo og kombinere jobb og utdanning. 

Les mer om utdanningstilbudet til Norges Eiendomsakademi her:

Kun gjennom Norges Eiendomsakademi kan du bli sertifisert i Norsk takst.

Nærhet til næringslivet

Vi henter mange av våre forelesere rett fra bygg- og eiendomsbransjen. De er fageksperter med lang erfaring og en unik innsikt i hvordan teori og gode verktøy benyttes i det virkelige arbeidslivet. For et best mulig studietilbud samarbeider vi også tett med fageksperter og forelesere fra Høgskulen på Vestlandet og Norsk Takst.

Nettbasert undervisning

Det kan være mange grunner til at du ikke ønsker å sette deg på skolebenken igjen. Norges Eiendomsakademi samarbeider med flere høgskoler, og kan tilby fullgode høgskoleutdanninger som nettstudier. Med dagens hjelpemidler har akademiet det beste utgangspunktet for å kunne sikre at du kan gjennomføre en utdanning selv med en stresset hverdag. Kompetanse innen taksering, eiendomsutvikling, byggeledelse og prosjektledelse er vårt spesialfelt. Vi kjenner bransjen og jobber kontinuerlig med å tilrettelegge vårt utdanningstilbud etter de krav du møter.

Moderne læringsformer og personlig oppfølging

I likhet med de aller fleste bransjer går også bygg- og eiendomsbransjen gjennom en digitalisering. Vårt e-læringstilbud er godt egnet til å lære bort denne typen kompetanse. De fleste av våre studier er tilgjengelig på en av verdens mest moderne e-læringsplattform, Moodle. Der kan vi tilby skreddersydd e-læring på høyt nivå. Hos oss blir du ikke borte i mengden. Våre veiledere vil gi deg de tilbakemeldingene du trenger for å kunne fullføre studiet på en god måte. Du kan ta kontakt med både veileder og administrasjon gjennom e-læringsportal, e-post eller telefon.  

Vis alle utdanninger fra Norges Eiendomsakademi

Kontaktinformasjon til Norges Eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi

Fyrstikkalléen 20
0661 Oslo


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Utvikling av eiendom – Juridisk og økonomisk forvaltning:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!