Fredrikstad FagAkademi

Norges Fagakademi

– fornøyde studenter som kommer raskt i relevant jobb

Norges Fagakademi er en anerkjent skole som i mer enn 25 år har utdannet fagfolk til privat og offentlig sektor. Vi leverer yrkesrelevante utdanninger og kurs, tilpasset markedets behov for kompetanse. Våre utdanninger er innenfor fagområdene Regnskap, Lønn, HR, Reiseliv og IT/Nettverk/Skyadministrasjon.

Vårt mål er å være best på personlig veiledning og oppfølging, og vi er opptatt av at du som student opplever trivsel og læring og et tilfredsstillende arbeids- og læringsmiljø gjennom studietiden. Norges Fagakademi har velfungerende studieadministrative tjenester og studentveiledning for våre søkere og studenter. 

Vår visjon er "Et sted hvor trygghet og kunnskap gir grobunn for nye drømmer!" 

Hos oss forsvinner du ikke i et stort auditorium, men er en del av et trygt og godt klassemiljø. Du får tett oppfølging av lærerkrefter og administrasjon, og du blir kjent med lærere og medstudenter fra de andre klassene ved skolen. Skolen har avdelinger i Oslo, Fredrikstad, Stavanger og Trondheim.

Utdanninger støttet av lånekassen

Utdanningene er godkjent for stipend og lån i Lånekassen. Etter fullført og bestått fagskoleutdanning vil du få utstedt vitnemål med studiepoeng. Disse utdanningene er kategorisert som Høyere yrkesfaglig utdanning, og er akkreditert av NOKUT som kvalitetssikrer all høyere utdanning i Norge.

Hvorfor ta en fagskoleutdanning?

En fagskoleutdanning en praktisk rettet utdanning som er tilpasset arbeidslivets krav til kompetanse. Undervisningen ved en fagskole er praktisk rettet, og man fokuserer på utførelse av arbeidsoppgaver slik disse vil utføres i en bedrift. Fagskoleutdanninger er direkte jobbkvalifiserende, og man skal etter fullført utdanning kunne utføre arbeidsoppgavene uten behov for ytterligere kvalifisering/opplæring. Dette innebærer at man etter fullført utdanning innehar kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse til bruk direkte ut i jobb. 

Vår erfaring er at våre studenter kommer raskt i relevant jobb etter endt utdanning. En fagskole er en Høyere yrkesfaglig utdanning, og du får fagskolevitnemål med studiepoeng når du har fullført og bestått.


For kontakt eller mer informasjon om Norges Fagakademi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Fagskole Sted
HR- og lønnsmedarbeider Oslo
HR-konsulent Oslo
HR-medarbeider Flere studiesteder (4)
Lønnsmedarbeider Flere studiesteder (4)
Nettverksadministrator med design Flere studiesteder (2)
Regnskapskonsulent Flere studiesteder (4)
Regnskapsmedarbeider heltid/deltid Flere studiesteder (4)
Reiselivskoordinator Flere studiesteder (3)
Sky-administrasjon Flere studiesteder (3)
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Medisinsk sekretær heltid/deltid Flere studiesteder (5)

Kontakt skolen

Norges Fagakademi

Christian Krohgsgate 2
0186 Oslo

Tlf: 69 36 62 00
www.norfag.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Norges Fagakademi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 14 omtaler

Marit Enger

Faglig høyt nivå. Faglig innhold som er 100% relevant i arbeidslivet. Lærere som alltid stiller opp. Godt miljø som gjenspeiler dagens flerkulturelle samfunn, og fremmer forståelse og interesse for ulike kulturer. Ikke lur på om du skal begynne på FFA, bare gå ut og gjør det!! Jeg har ikke angret en dag, noe av det beste jeg har gjort. En st...

Vis hele omtalen
Renate

Ble anbefalt Fredrikstad FagAkademi og er glad jeg valgt å høre på anbefalingen. Kjempefornøyd med både lærere og undervisning. God oppfølgning og flinke til å tilrettelegge. Med jobb på plass før siste eksamen, har jeg bare gode erfaringer med Fredrikstad FagAkademi. Anbefales!

Raymond Andersen

FFA er en varm og inkluderende skole med særdeles flinke og hyggelige lærere. Det faglige innholdet er selvsagt det viktigste, noe jeg føler så absolutt var veldig bra, men de skal også ha skryt for at de har fokus på inkludering og miljø. Arbeid på tvers av klasser og sosiale happenings skaper et miljø jeg vil påstå en ikke finner andre steder....

Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Norges Fagakademi:

OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 14 omtaler