Vis studentum.no som: Mobil

Trafikklærer

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
Profesjonsstudium
Oppstart: Høst - Stjørdal
Ja

Om utdanningen

Trafikklærerstudiet er en profesjonsutdanning som tar sikte på å dekke behovet for trafikklærere i Norge. Utdanningen er en del av det utvidede trafikksikkerhetsarbeidet. Trafikklærerens primære oppgave er å bidra til å sikre en nasjonal standard på bilføreropplæringen for å styrke bilførernes kompetanse. Trafikklæreryrket passer for deg som vil arbeide med mennesker og er interessert i trafikksikkerhet. For å gi profesjonell føreropplæring lærer du om samspillet i trafikken og utvikler din egen kjøredyktighet. Studiet er unikt i Norge, og har studenter fra hele landet.  Bilføreropplæringen skal sette mennesket i sentrum og samtidig tilgodese samfunnets behov. Å ha ansvar for sikkerhetsopplæring av de unge som ønsker førerkort er i seg selv en stor utfordring og en krevende oppgave.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Minst tre år førerrett for klasse B før 1.august i opptaksåret. Som dokumentasjon forlanges det kopi av førerkortet (begge sider).

Studiefakta, Tittel m.m

Utdanningen kvalifiserer for yrkestittelen trafikklærer som gjelder for opplæring til førerkort klasse B (personbil).

120 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!