Vis studentum.no som: Mobil

Norwegian Language and Society

Nord universitet
Sammendrag
Årsstudium
Bodø
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Norwegian Language and Society

Er du en utvekslingsstudent eller en innvandrer til Norge som ønsker å lære mer om norsk språk og få innsikt i Norges kultur, politiske miljø og historie? Vil du kvalifisere deg til å studere en norskspråklig grad på bachelor- eller masternivå?

Norwegian language and society dekker temaer fra velferdsstaten til Norges litterære tradisjoner. Studentene utvikler både språkkunnskaper og forståelse av de kulturelle, politiske og historiske sammenhenger som har formet det moderne norske samfunnet og det norske språket.

Etter fullført og bestått NLS har studenter kunnskaper og ferdigheter i norsk språk og norske samfunnsforhold som gjør dem kvalifisert for å kunne ta arbeide med norsk som muntlig arbeidsspråk.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet

Bodø
Bodø

Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!