Årsstudium

Norwegian Language and Society

Nord universitet, i Bodø
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Norwegian Language and Society

Er du en utvekslingsstudent eller en innvandrer til Norge som ønsker å lære mer om norsk språk og få innsikt i Norges kultur, politiske miljø og historie? Vil du kvalifisere deg til å studere en norskspråklig grad på bachelor- eller masternivå?

Norwegian Language and Society dekker temaer fra velferdsstaten til Norges litterære tradisjoner. Studentene utvikler både språkkunnskaper og forståelse av de kulturelle, politiske og historiske sammenhenger som har formet det moderne norske samfunnet og det norske språket.

Etter fullført og bestått årsstudium i Norwegian Language and Society har studenter kunnskaper og ferdigheter i norsk språk og om det norske samfunnet som gjør dem kvalifisert for å kunne ta arbeid med norsk som arbeidsspråk.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Bodø
Nord universitet
Bodø
Bodø

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights