Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Årsstudium
Levanger
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Engelsk

Gode språkferdigheter er avgjørende for suksess innen høyere utdanning, og vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet. Vi møter engelsk gjennom jobb, skole og media, og det forventes at vi behersker dette verdensspråket.

 

I emnet SP171L Bristiske studier inngår det en obligatorisk studietur til Det norske studiesenteret i York. Dette er en populær og spennende mulighet til å oppleve England. Studenter som ikke har anledning til å delta, må gjennomføre en kompensatorisk skriftlig hjemmeoppgave, mens de øvrige studentene er i York. NB! På grunn av COVID-19 er det usikkert om det vil være mulig å reise til York høsten 2022, og nærmere informasjon om dette vil gis høsten 2022.

Modulene i Engelsk årsstudium kan tas enkeltvis eller samlet.

Studenter i engelsk finner arbeid innen et vidt spekter av yrker innen kultur- og samfunnsliv. Bachelor i språk vil sammen med Praktisk Pedagogisk Utdanning (PPU) også kvalifisere for undervisning i grunnskolen og videregående skole.a

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet


Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!