Bachelor

Engelsk

Nord universitet, i Bodø
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Engelsk

Engelsk er et verdensspråk og viktig innen samfunnsliv, kulturutveksling og vitenskap. Gode ferdigheter i engelsk er derfor en forutsetning for å kunne delta i aktuelle kulturelle og vitenskapelige diskusjoner.

Vårt studieprogram gir en grundig innføring i engelskfaget, med vekt på det praktiske, det vitenskapelige og det kunstneriske. Gjennom møtet med den vitale engelskspråklige intellektuelle tradisjonen, vil du få oppøvet din evne til kritisk tenkning innen et større dannelsesperspektiv.

Våre forelesere har lang utdannings- og arbeidserfaring fra Storbritannia, USA og Canada, og ønsker å tilby et utdanningsprogram som kvalitetsmessig er av internasjonalt format, innen både språklige og kulturelle emner.

En bachelorgrad i engelsk åpner for mange muligheter både innen høyere utdanning og arbeidslivet i Norge og utlandet. Studiet gir kunnskaper og innsikt som vil være anvendelig i mange sammenhenger, som for eksempel kulturarbeid, forvaltning, media, reiseliv. Hvis du bygger på med en mastergrad i engelsk, kan du i etterkant ta Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) og få formell kompetanse som engelsklærer i grunnskole og videregående skole.

Bachelor i engelsk gir et solid grunnlag for videre studier, inkludert lærerutdanning. Mange nyutdannede fortsetter til mastergrad eller utdanner seg til å bli lærer. Arbeid i næringsliv, reise og turisme, diplomati og kultur forutsetter gode engelskkunnskaper.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Bodø
Nord universitet
Bodø
Bodø

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights