Årsstudium

Geografi, samlingsbasert

Nord universitet, i Levanger
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Geografi, samlingsbasert

Interessert i natur og samfunn, og bærekraftige løsninger? Da kan geografistudiet være noe for deg! Du bygger kompetanse til å jobbe med spennende tema som bærekraftig samfunnsplanlegging, regional utvikling, globale og regionale befolkningsspørsmål, undervisning og digitale kart (GIS). Studiet er fleksibelt, sosialt, og du kan bo hvor som helst mens du studerer geografi på Nord!

Studiet legger grunnlaget for yrkesmuligheter innenfor privat næringsliv, offentlig planlegging, forvaltning, skoleverk og forskning og utviklingsarbeid. I dag jobber geografer innenfor et bredt fagfelt. For eksempel innen miljø- og bærekraftig samfunnsplanlegging, næringsselskap, arealplanlegging, reiseliv og undervisning. Studiet kvalifiserer til undervisning i geografi i videregående skole. Studiet kan også kvalifisere til undervisning i samfunnskunnskap i videregående skole, men endelig beslutning når det gjelder dette tas av arbeidsgiver.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Levanger
Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights