Bachelor

Farmasi

Nord universitet, i Namsos
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Farmasi

Lyst til å bli legemiddelekspert?

Som reseptarfarmasøyt får du kunnskap om hvordan du fremstiller legemidler, hvordan legemidler virker i kroppen og hva de skal brukes til. Vil du bruke din kunnskap til å hjelpe pasienter med å bruke legemidlene riktig? Eller vil du kanskje jobbe med kvalitetssikring av legemiddelproduksjon innen farmasøytisk industri? Som reseptarfarmasøyt har du gode jobbmuligheter- og mulighet til å studere videre på en master i farmasi.

På farmasistudiet får du kombinere realfag med helse og det og jobbe med mennesker. Studiet kjennetegnes av varierte læringsaktiviteter og tett kontakt mellom fagansatte og studenter.

Bachelor i farmasi tilbys ved studiested Namsos.

Med en bachelorgrad i farmasi kan du søke om autorisasjon og få yrkestittelen Reseptarfarmasøyt. Reseptarfarmasøyter er helsepersonell og har særlig kompetanse innen fremstilling, kvalitetssikring, bruk og effekter av legemidler. Farmasøyter kan blant annet jobbe i apotek, på sykehus, i primærhelsetjenesten, i legemiddelindustrien eller hos grossist.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Namsos
Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights