Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Årsstudium
Bodø, Levanger
Deltid
Støttet av lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Bodø
Høst

Levanger
Høst

Sosiologi

​Studiet er et samlingsbasert begynnerkurs i det sørsamiske språket. Studiet bygger på ‘Sørsamisk begynnernivå del 1’ eller tilsvarende kunnskaper i sørsamisk og passer for alle som har lyst til å lære mer sørsamisk og få et godt grunnlag for videre opplæring i språket. Studiet er særlig aktuelt ansatte i offentlig sektor i det sørsamiske forvaltningsområdet.
Det er stort behov for personer med sørsamisk språkkompetanse, særlig i barnehage, skole og offentlig forvaltning, både i og utenfor det samiske forvaltningsområdet. Dette kurset gir et grunnlag for videre opplæring i sørsamisk.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet

Bodø
Bodø

Tlf: 75517000


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!