Årsstudium

Husdyrvelferd

Nord universitet, i Steinkjer
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Husdyrvelferd

Er du opptatt av dyr og dyrevelferd og har lyst til å lære mer om det? Da er årsstudiet i husdyrvelferd et studium for deg.

Årsstudiet gir et teoretisk fundament for å kunne analysere og forstå husdyras velferd i praktiske situasjoner. Studiet er delt inn i emner som på ulike måter berører husdyras velferd, som f.eks husdyrmiljø og dyrevelferd, dyrehelse, fysiologi og anatomi, genetikk og evolusjon, og klima og bærekraft.

Årsstudiet kan inngå som første studieår i det treårige bachelorgradsstudiet i husdyrfag – velferd og produksjon ved Nord universitet.

Dersom du går videre på Bachelor i husdyrfag - velferd og produksjon så kvalifiserer du for ulike stillinger på konsulent- og mellomledernivå der det er behov for teoretisk kompetanse og praktisk innsikt i spørsmål om husdyrhold.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Steinkjer
Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights