Vis studentum.no som: Mobil

Tilpassa opplæring

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bodø
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Tilpassa opplæring

Studiet henvender seg til deg som ønsker å skaffe deg høyere utdanning innenfor pedagogikk/didaktikk, spesialpedagogikk eller et valgt undervisningsemne til fordypning på godkjent masternivå. Søkerne er vanligvis førskolelærere, lærere, faglærere, sosialpedagoger og spesialpedagoger som kvalifiserer seg for arbeidet innenfor barnehage, grunnskole og videregående skole, og som oppfyller opptakskravene. Flere interessegrupper er også aktuelle søkere og ønskes velkommen. Tilpasset opplæring bygger på for kunnskap om pedagogisk virksomhet og om samfunns- og organisasjonsmessige forhold. Slik kunnskap relateres også til kunnskap om det enkelte individs læringspotensial og behov i den pedagogiske konteksten.

Opptakskrav/Søknad

Ved søknad om opptak til programmet søker man inn på selve programmet med en viss fordypning (mastermodul). Opptakskravene varierer per fordypning (mastermodul). Se Nord Universitets nettside for mer informasjon om de forskjellige opptakskravene. 

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i tilpassa opplæring. 

120 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet

Kontaktinformasjon til Nord Universitet

Nord Universitet


Tlf: 75517000
www.nord.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!