Vis studentum.no som: Mobil

Teaterproduksjon og skuespillerfag - Bachelor

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Verdal
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelor i teaterproduksjon og skuespillerfag

Går du med en stor drøm om å bli skuespiller? Skuespillerutdanningen ved Nord universitet er en av tre offentlige teaterhøgskoler i Norge. Studiet er treårig og gir en bachelorgrad i teaterproduksjon og skuespillerfag.

Studiet har årlige opptak. Søkerne må gjennom to opptaksprøver før de eventuelt kommer inn på utdanningen. Etter første studieår blir det gjort en utvelgelse av hvem som får fullføre studiet. I løpet av studieåret er det ti visninger for publikum. Dette omfatter også helaftens forestillinger og filmproduksjon. Skolen utdanner skuespillere som også er i stand til å skape sitt eget arbeid. Mange av skolens studenter danner egne kompanier etter endt utdanning.

Opptakskrav/Søknad

Studiet er en scenekunstutdanning, og er fritatt fra kravet om generell studiekompetanse. Opptak skjer på bakgrunn av avlagt opptaksprøve (Se Forskrift om opptak til høyere utdanning § 3-6.)

Det legges til grunn kvotering mellom menn og kvinner.

Studentene må bestå alle eksamener i første studieår for å bli vurdert.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i teaterproduksjon og skuespillerfag. 

180 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!